• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.12.2021

21:17

DAJU SVE OD SEBE! Muškarci rođeni u OVIM ZNACIMA mogu najviše da UGODE ŽENI!

Horoskop

DAJU SVE OD SEBE! Muškarci rođeni u OVIM ZNACIMA mogu najviše da UGODE ŽENI!

Podeli vest

Muškarci rođeni u ovim znacima drže ženu kao malo vode na dlanu. U stanju su da joj skinu zvezdu sa neba

Vaga

Ako je vaš partner rođen u znaku Vage, očekuje vas harmonična i uravnotežena veza (naravno, ako i vi malo doprinesete tome). Vage se posvećuju svom partneru, pažljivi su, puni razumevanja i nikad ne prave dramu ni od čega. Uvek razumeju probleme drugih – i spremni su da nesebično pomognu.

Rak

Rakovi su rođeni za veze. Vole dom, porodicu i radije će sebi nešto uskratiti kako bi mogli da usreće drugog. Rođeni u znaku Raka daju vezi potpuni osećaj sigurnosti. Nikad neće prevariti partnera jer im je vernost izuzetno bitna. Rakovi su jako romantični i kad se odluče za jednu osobu – onda je to jako velika ljubav.

Foto: Shutterstock

Rakovi su rođeni za veze

Bik

Rođeni u znaku Bika idealni su partneri za dugačke veze. Vole blizinu i harmoniju. Umesto noćnih provoda radije će provesti romantično veče s najdražom ženom – najbolje ako sami nešto skuvaju i uz čašu finog vina. S Bikovima možete razgovarati o svemu – rođeni u tom znaku puni su razumevanja i ne sude rado o drugima.

Lav

Lava najpre morate ukrotiti – ali kad ga jednom stavite na uzicu, potom je vaš partner za ceo život. Rođeni u znaku Lava su vrlo privržene i verne osobe – ali tek kad se odluče za jednu osobu. Doduše, jako su izbirljivi – zbog toga se ne opuste odmah potpuno. Samo kad je u pitanju velika ljubav.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija