• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.01.2022

14:17

AKO NE DOBIJU DOVOLJNO PAŽNJE, NAPUSTIĆE VAS! Ovi horoskopski znaci su najveće maze!

Horoskop

AKO NE DOBIJU DOVOLJNO PAŽNJE, NAPUSTIĆE VAS! Ovi horoskopski znaci su najveće maze!

Podeli vest

Oni su velike maze. Obožavaju pažnju, a ako je ne dobiju, ostaviće vas

Osobama rođenim u ovim znacima je potrebno puno pažnje u vezi.

Bik

Ljudima rođenim u znaku Bika treba najviše pažnje. Ipak, on je tu ljubav spreman i da vrati svom partneru. Njih nije sramota da obmotaju ruke oko svoje voljene osobe i svima pokažu koliko je vole, ali to očekuju i od nje. Bik je vrlo senzualan i, kao zemaljski znak, usmeren je na opipljive stvari poput dodira i seksa. Njima nikad nije dovoljno poljubaca, zagrljaja i seksa.

Rak

Jednom kad srušite zidove pripadnika ovog znaka, naići ćete na ranjivu dušu koja želi puno ljubavi. Sposobni su mnogo da daju, a to ih čini ranjivima. Budite nežni, umirite ih dodirima i odagnajte nesigurnost koja ih muči. Ako želite da im date do znanja koliko ih volite, ne ispuštajte im ruku iz svoje, ili je eventualno premestite oko vrata ili struka.

Foto: Shutterstock

Poljubac

Ako ste s njima u vezi, ne očekujte da ćete noć u krevetu provesti bez zagrljaja, a po želji Rakova oni najviše vole da ih mazite i pazite bez ikakvih granica.

Lav

Rođeni u ovom znaku su srdačni i velikodušni, ali obožavaju da su u centru pažnje, posebno svog partnera. I dok će Rak i Bik, ipak, neke stvari držati u četiri zida, Lavu je svako vreme i mesto prikladno za ljubav.

Obožavaju da im se rukama prolazi kroz kosu, miluju leđa, a naročito kad partner inicira seks – tada se osećaju voljeno, željeno i ponosno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija