• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.01.2022

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 22. JANUAR: Škorpije će imati probleme sa podređenima, a OVAJ ZNAK će doživeti novu ljubav!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 22. JANUAR: Škorpije će imati probleme sa podređenima, a OVAJ ZNAK će doživeti novu ljubav!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN

LJUBAV: Možete doživeti pozitivne promene u ovoj sferi. POSAO: Moguće je da ćete trpeti zbog nekih kancelarijskih spletki ili poslova koje ne možete da završite. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Bolje će vam ići drugarski odnosi nego ljubavni. Bićete nezadovoljni nekim dešavanjima u ovoj sferi. POSAO: Moguć rad u medijima ili neka vrsti umetničkog rada. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: pexels.com

Bikove očekuje rad u medijima

BLIZANCI 

LJUBAV: Moguće nerazumevanje u odnosu, razlika temperamenata I oštre reči. POSAO: Naićićete na neke prepreke i probleme u sferi nekretnina ili privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK 

LJUBAV: Danas ćete doživeti mnoge emotivne uspone i padove, zbog čega ćete se emotive zatvoriti. POSAO: Možete imati problema da ostvarite status koji želite da imate. ZDRAVLJE: Trebali bi da obavite sistematski pregled ako već niste.

LAV 

LJUBAV: Nećete moći da nađete zajednički jezik sa partnerom. POSAO: Poslovna situacija nije loša, ali moguće je da ćete morati da čekate na neke stvari koje su već trebale da se dese. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA 

LJUBAV: Vaš kriticizam je uvek izražen. To će imati vrlo negativan uticaj na vaš ljubavni život. POSAO: Problemi sa nadređenima ili promene u karijeri, kao I novi pravac u istoj. ZDRAVLJE: Moguće stomačne tegobe.

Foto: Pixabay

VAGA 

LJUBAV: Ljubav vam danas neće biti najbitnija, što će I vas same iznenaditi. POSAO: Pravićete bezvezne greške i omaške, koje će se nagomilati i ugroziti vam poziciju I posao uopšte. ZDRAVLJE: Nemojte se previše forsirati, moguće su povrede.

ŠKORPION 

LJUBAV: Ono što je u startu toliko intrigantno drugima, kasnije može početi da im smeta. POSAO: Imaćete problema pri obavljanju posla ili probleme sa podređenima. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC 

LJUBAV: Možda ćete doživeti novu ljubav ili će vas partner prijatno iznenaditi. POSAO: Ovo je dan za ostvarenje planiranog I već postavljenih ciljeva. ZDRAVLJE: Moguće povrede.

JARAC 

LJUBAV: Isplivaće problemi. Lako su moguće preterane reakcije koje će naštetiti odnosu. POSAO: Stvari se odvijaju mnogo brže nego što vi želite, ali je trend ipak pozitivan. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Foto: Pixabay

VODOLIJA 

LJUBAV: Ljubavni život vam danas neće biti prioritet. Vodite računa da ne donesete pogrešnu odluku u vezi istog. POSAO: Imaćete problema ako radite sa ljudima, kao I u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Obuzeti ste problemima koji nemaju veze sa ljubavlju. Ipak obratite pažnju, jer su mogući problem u ovoj sferi. POSAO: Problemi sa prevoznim sredstvom I u transportu. ZDRAVLJE: Loše.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija