• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.02.2022

19:18

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJU VELIKE PROMENE! Pred njima su novi izazovi koji će uroditi plodom, a stare probleme će rešiti!

Horoskop

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJU VELIKE PROMENE! Pred njima su novi izazovi koji će uroditi plodom, a stare probleme će rešiti!

Podeli vest

Ova tri horoskopska znaka doživeće veliku transforamaciju, rešiće nagomilane probleme i okrenuti novi list u životu

Oni će dobiti priliku da konačno zablistaju na svim poljima i da dobiju krila za ostvarivanje ciljeva, želja i planova koje imaju.

1. Bik

Sve što je Bikovima potrebno jeste još malo strpljenja da ostvare namere i planove. Pred njima su novi poslovni poduhvati koji će uroditi plodom, a stari problemi koje su imali biće rešeni.

Savet astrologa je da se usresredite na ono što želite, odredite jasno prioritete i da u naredna dva meseca počnete da ostvarujete jedan po jedan plan, za šta ćete imati apsolutnu podršku zvezda.

Sve neprijatne situacije ostaju iza vas, a na vama je da se konačno radujete životu i onome što predstoji.

2. Lav

Lavovima predstoji veliki poslovni uspeh do proleća, a konačno će doći i vreme kada će moći da se opuste i uživaju u putovanjima i druženjima.

Foto: unsplash.com

Lavovima predstoji veliki poslovni uspeh do proleća

Voljena osoba će vas oduševiti prijatnim iznenađenjima, a ono što vam je najviše od nje potrebno - podrška, dobijaćete na svim panovima.

Moguće su neke nove životne okolnosti, ali vi ćete lako plivati u njima i izvući korist za sebe.

3. Devica


Predstavnici ovog znaka Zodijaka uložiće mnogo truda na poslu, ali vredeće, jer ih odličan rezultat i finansijski i napredovanje u karijeri očekuju krajem zime.

Preciznost i analitičnost koju imate pomoći će vam da napravite jasne planove za budućnost, a nebo će biti na vašoj stranu kada je u pitanju realizovanje istih.

Očekuje vas veridba, ako ste u skladnij vezi do kraja zime, a ako ste sami, u vaš život konačno će "ušetati" osoba o kakvoj ste oduvek maštali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija