• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.03.2022

18:51

AKO IMATE OVAKVU ŽENU, VI STE PRAVI SREĆNIK! Dame rođene u ovim horoskopskim znacima su NAJPOŽELJNIJE!

Shutterstock

Horoskop

AKO IMATE OVAKVU ŽENU, VI STE PRAVI SREĆNIK! Dame rođene u ovim horoskopskim znacima su NAJPOŽELJNIJE!

Podeli vest

Zbog žena rođenih u ovim horoskopskim znacima muškarci gube glavu

Lav

Kao devojka i žena, ona će biti dragulj koji ćete rado pokazivati, ali i ljubomorno čuvati od očiju drugih jer njenom veličanstvu nema premca. Obožavaćete je, osloniti se na nju, jer ona je ta koja nikada ne zaboravlja emocije i potrebe svog izabranika. Ona je vaš životni saputnik, prijatelj, drug u ljubavi i nevolji, osoba bez koje nećete moći da zamislite nijedan dan. Shvatićete i sami da vas niko neće voleti iskrenije i realnije od nje, jer je njeno srce iskreno, nesebično i hrabro, a njen karakter, telo, izgled i glas biće vaša duhovna hrana i droga. Od vas će očekivati da budete pošteni i svoji, da je pazite i volite. Ni u jednoj sferi života nećete imati toliko zadovoljstva kao u ljubavi prema njoj. Ona je jedina osoba zbog koje slobodno napuštate sve što trenutno radite i s njom idete slepo u nepoznato. Uz to ćete se nekoliko puta u životu preispitati da li to uopšte zaslužujete, a onda ne zaboravite da ovu dobrotu i lepotu još uvek treba da zaslužite i nagradite.

Strelac

Svako u životu doživi stvari koje se pamte ceo život, a dan kada prvi put poljubite ovu vatrenu kraljicu ledenog pogleda biće jedna od vaših najlepših uspomena. Ako ste imali sreće da vas žena Strelac izabere i voli, na pola ste puta do raja. To će vam doneti toliko uzbuđenja i pozitivne energije da će vam trebati tri života da sve to potrošite. Ona će ispuniti vaš život srećom, ljubavlju i snagom, a njen pametan um i beskrajna kreativnost doneće potpuno novu svežinu u vaš život i zajednički rad.

Foto: Shutterstock

Ako ste imali sreće da vas žena Strelac izabere i voli, na pola ste puta do raja

Savršena kombinacija ljubavnice i prijatelja, ova divna i odana žena voleće vas kao samog Boga. Od muškarca traži naklonost, nežnost, posvećenost i poverenje, ali i spremnost da u svakom trenutku sa punim razumevanjem svog avanturističkog duha zaplovi u bajkovitu avanturu. Zauvek će proterati negativne misli, pesimizam i dosadu iz vašeg života, a ohrabriće vas i beskrajno voleti.

Rak

Rak je jedinstveno i neponovljivo dobro biće, odano i privrženo, dama za primer. Ona će potpuno promeniti zakone fizike u vašem životu i okrenuće vam život naglavačke. Ona je u stanju da svaku kuću učini domom i pruži vam iskrenu toplinu u svakom aspektu života. U krevetu je istovremeno nežna, snažna, senzualna i nepredvidljiva.

Njena iskrena duša traži osobu koja zna da voli i koja će znati da razume njene tihe uzdahe. Traži čoveka koji će je podržavati i koji će se boriti sa njom u svim bitkama. Zauzvrat će vam dati celo svoje biće, ići će sa vama kroz raj i pakao ako treba. Savršena supruga, brižna i dobra majka, pleni svojim urođenim šarmom koji nosi kao prava dama, prirodno i spontano. Vredna je i svestrana, želi muškarca koji će biti snažan i odlučan, ali i brižan i odgovoran.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija