• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.04.2022

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 5. APRIL: Jarčevi će lako obavljati poslovne obaveze, a OVAJ ZNAK očekuju stomačni problemi!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 5. APRIL: Jarčevi će lako obavljati poslovne obaveze, a OVAJ ZNAK očekuju stomačni problemi!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Danas ćete biti skloni tome da se osamljujete kako bi generisali energiju. POSAO: Uspeh u sferi samoizražavanja, obrazovanja, kao I rada sa decom I mladima. ZDRAVLJE: Trebali bi da se čuvate prehlade.

BIK 

LJUBAV: Niste u povoljnom periodu za ljubav I toga treba da budete svesni. Frustracija I nezadovoljstvo. POSAO: Uspeh u obavljanju javnog posla, timskom radu ili društveno korisnom radu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: pexels.com

Bikovi nisu u povoljnom periodu za ljubav

BLIZANCI 

LJUBAV: povoljan dan za to da ga provedete u društvu osobe koja vas interesuje. POSAO: Danas slobodno možete očekivati neku neo;ekivanu sretnu okolnost, jer se tako ne[to moe desiti. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK 

LJUBAV: Izgleda da ćete imati kontakt sa nekim ko vam se dopada. Ipak, neće vam uspeti da ostvarite harmoničan odnos. POSAO: Moguće su promene u sferi posla I karijere. ZDRAVLJE: Bol u predelu stomaka.

LAV 

LJUBAV: Vrlo ste društveni u ovom period, što je donekle popravilo vaš ljubavni život. POSAO: Vi ste osoba velike energije I odlučnosti, a danas ćete imati I neke sjajne ideje koje će doprineti vašem uspehu. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA 

LJUBAV: Danas će vam biti najbitnije to da pored sebe imate nekoga ko vas intelektualno stimuliše i razume na mentalnom nivou. POSAO: Imaćete problema administrativne ili pravne prirode. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: pexels.com

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da nećete sresti baš nikoga ko bi vas inspirisao na ljubav, a ako ste već u vezi, mogući su problemi u istoj. POSAO: Bez promena I naročitih događaja u sferi posla. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguća je nestabilnost i zahlađenje vašeg ljubavnom životu. Nećete biti raspoloženi za ljubav. POSAO: U ovoj sferi će se otvoriti nove perspektivne mogućnosti. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

STRELAC 

LJUBAV: Dobra komunikacija sa svima pa I sa izabranom osobom. POSAO: Usmerenost pažnje na partnerske poslove I pravna pitanja. Ne očekujte događaje od velikog značaja. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC 

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav I to verovatno sa nekim s kim imate profesionalan odnos. POSAO: Lako ćete obavljati sve obaveze zbog čega ćete imati uspeha. Možete dobiti dobru ponudu za posao. ZDRAVLJE: Loše varenje.

Foto: pexels.com

VODOLIJA 

LJUBAV: Bićete u potpuno pogrešnom raspoloženju za ljubav. Možda vam uopšte neće ni pasti na pamet. POSAO: Uglavnom ćete biti nezadovoljni količinom obaveza I težinom odgovornosti. ZDRAVLJE: Glavobolja.

RIBE 

LJUBAV: Ovo je dobar dan za one koji žele da podignu svoj ljubavni odnos na viši nivo I naprave odlučujuć korak. POSAO: Rad sa strancima ili posao koji zahteva putovanje. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija