• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Z.I.

09.04.2022

08:11

ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA STIŽE NOVAC DO 17. APRILA! Kolo sreće se okreće - evo ko će plivati u PARAMA

Freepik.com

Horoskop

ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA STIŽE NOVAC DO 17. APRILA! Kolo sreće se okreće - evo ko će plivati u PARAMA

Podeli vest

Ulazak Venere u Ribe i Merkura u Bika naredne nedelje donosi promene svim znakovima, a astrolozi ističi da će pojedini znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego drugi

Igramo još jedan zvezdani rulet, a položaj planeta se menja, tako da će određeni horoskopski znakovi profitirati u nedelji do 17. aprila.

Ukoliko se pitate ko će imati više novca naredne nedelje, onda treba da znate da su to Bikovi, Ovnovi, Vodolije i Ribe.

Foto: Pixabay

Novčani horoskop

BIK - Već duže vreme niste bili finansijski stabilni, a sada se ta situacija menja. Merkur ulazi u vaše znak i ukazuje da će novac dolaziti isključivo na osnovu vašeg truda. To znači da je vreme da zahtevate povišicu. Kako je u vašem znaku i Uran, ipak treba da vodite računa u šta ulažete novac.

VODOLIJA - Od svih znakova zodijaka vama najviše prija planetarna gužva u Ribama. To znači da imate priliku da zaradite novac sa više strana. Imate mogućnost da dobijete honorarni posao. Venera u drugom polju ukazuje da ćete dobiti vredne poklone, tako da se spremite za iznenađenja.

OVAN - Ulazak Merkura u Bika donosi vam poboljšanje finansijske situacije. To nije neki ogroman novac, ali je dovoljan da reši postojeće probleme. 

RIBE - Vi treba da iskoristite neverovatnu poziciju planeta u vašem znaku do 10. maja kako biste ostvarili veću zaradu. Ovo je događaj planetarni koji se dešava ne samo jednom u 12 godina, nego vam daje priliku da dobijete ono što zaslužujete. 

BONU SVIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija