• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.04.2022

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 12. APRIL: Škorpijama će se dopasti dve osobe u isto vreme, a OVAJ ZNAK očekuje povoljna finansijska situacija!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 12. APRIL: Škorpijama će se dopasti dve osobe u isto vreme, a OVAJ ZNAK očekuje povoljna finansijska situacija!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada, a možda I nešto više. POSAO: Radite sa ljudima koji pokušavaju da se nametnu, zbog čega vam je teško da dođete do izražaja. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK 

LJUBAV: U ličnom životu ćete imati sreće I prilike za ljubav I zabavu, pogotovo ako ste otputovali negde na odmor. POSAO: Zastoj tokova novca, moguć I neki finansijski gubitak. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: pexels.com

Bikove očekuje zastoj tokova novca

BLIZANCI 

LJUBAV: Ako ste sami, sigurno ćete naći ljubav, a ako ste već u vezi vaš odnos će biti vrlo harmoničan. POSAO: Uspeh u sferi javnog nastupa I bilo kakvog kreativnog izražavanja. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RAK 

LJUBAV: Bićete posebno dobro raspoloženi za ljubav, zbog čega ćete I imati sreće u ovoj sferi. POSAO: Moguće je da ćete danas imati problema sa nekim osobama na položaju autoriteta. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV 

LJUBAV: Moguće je da će prema vama iskazati naklonost neko koga ćete videti kao inferiornog u poređenju sa vama. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru ponudu u vezi posla. ZDRAVLJE: Alergije.

DEVICA 

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti više osoba koje su sve stranaci ili barem žive daleko, u inostranstvu. POSAO: Nemojte se zaduživati u ovom period. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama. Izbegavajte tešku hranu.

Foto: pexels.com

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da doživite ljubav sa nekim ko vam je podređen, ili uopšte sa nekim s kim radite. POSAO: Uspeh I dobra sreća u poslu. Poboljšanje uslova rada I nove prilike. ZDRAVLJE: Dobrog ste zadravlja.

ŠKORPION 

LJUBAV: Dopašće vam se dve osobe u isto vreme. Moguće je da će obe biti dosta mlađe od vas. POSAO: Očekuje vas vrlo plodan period u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

STRELAC 

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga pre svega zbog istih interesovanja, vere ili pogleda na svet. POSAO: Moguće pozitivne promene u vezi posla, ako se bavite umetnošću I lepotom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC 

LJUBAV: Moguć je fizički kontakt sa izabranom osobom, a ako tražite ljubav sigurno ćete je naći. POSAO: Povoljna finansijska situacija ali zbog iste bi mogli I preterano da se opustite I dosta trošite. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Freepik.com

VODOLIJA 

LJUBAV: Bićete frustrirani jer danas nećete imati mnogo prilike da se posvetite svom ljubavnom životu. POSAO: Pozitivan trend u sferi finansija se nastavlja, što je dobro za sve koji se bave kupoprodajom. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE 

LJUBAV: Bićete vrlo povučeni zbog čega nećete direktno komunicirati sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Uspeh u inostranstvu I daleko od zemlje porekla. Inače period pripreme. ZDRAVLJE: Stabilno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija