• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.04.2022

16:54

ONI SU NAJKOMPATIBILNIJI ASTRO PAR! Osobe rođene u OVIM ZNACIMA se međusobno dopunjuju!

Shutterstock

Horoskop

ONI SU NAJKOMPATIBILNIJI ASTRO PAR! Osobe rođene u OVIM ZNACIMA se međusobno dopunjuju!

Podeli vest

Astrolozi tvrde da su ljudi rođeni u ovim znacima zodijaka najjači astro par

Evo zašto su Ovan i Strelac najkompatibilniji partneri:

Oni veruju jedni drugima

I Ovan i Strelac su potpuno svesni izuzetne važnosti iskrenosti u njihovim životima. Obično ne moraju mnogo da govore da bi razumeli jedni druge i mogu da kažu kada drugi laže. U većini slučajeva, Ovan veruje da može bilo šta da podeli sa svojim partnerom Strelcem.

Shvataju međusobnu želju za slobodom

Ovan i Strelac mogu međusobno da dopunjuju sposobnosti, strasti i želju za slobodom. Muškarac Strelac može da okleva da se posveti vezi, baš kao što žena Ovan okleva u zaljubljivanju. Međutim, kada se sastanu, odani su, opušteni i puni strasti.

Foto: Shutterstock

Strelac i Ovan pripadaju vatrenim znacima

Intelektualno su na istoj strani

Ovan i Strelac su i brzi mislioci koji su inspirisani nasumičnim idejama. Oni mogu da razgovaraju o milion različitih tema u jednom razgovoru, prelazeći sa jedne teme na drugu, a da niko ne bude dezorijentisan ili da se oseća omalovaženo zbog nagle promene teme.

Odlični sagovornici

Vatreni znaci mogu da komuniciraju o svemu i imaju neverovatan način interakcije jedni sa drugima. Izuzetno su prirodni sagovornici i nemaju problema da smisle teme za razgovor.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija