• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.04.2022

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 16. APRIL: Vage će biti kreativno inspirisane, a OVAJ ZNAK će započeti neki novi projekat!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 16. APRIL: Vage će biti kreativno inspirisane, a OVAJ ZNAK će započeti neki novi projekat!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Vaša vladajuća planeta Mars je trenutno nesposobna da pokaže svoju pravu aktivnu I otvorenu prirodu, pa ste takvi I vi. POSAO: Ništa novo na planu posla. Postojeći trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Moguće povrede.

BIK 

LJUBAV: U povoljnom ste periodu za ljubav zbog čega ćete sigurno dobiti prilike da uživate u istoj. POSAO: Pozitivne promene na radnom mestu i bolji međuljudski odnosi na poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI 

LJUBAV: Zajednički izlazak bi mogao da raspali uspavane strasti. Ako ste sami, razvićete interes za nekog iz kruga prijatelja. POSAO: Doživećete izvesne probleme u sferi posla. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

RAK

LJUBAV: Možda ćete naći ljubav na društvenim mrežama I s nekim s kim ste imali samo posredni kontakt. POSAO: Može se desiti da doživite veće problem u sferi posla I sa kolegama. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

Foto: pexels.com

Rakovi će imati bolove u stomaku

LAV 

LJUBAV: Nezadovoljstvo onima koji su u braku ili dužoj vezi, a svi ostali mogu da dožive mali napredak u ovoj sferi. POSAO: Započećete neki novi projekat ili posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA  

LJUBAV: Možete doživeti ključne događaje u svom ljubavnom životu, možda I veridbu ili čak sklapanje braka. POSAO: Dobri međuljudski odnosi I uspeh u sferi kreativnog izražavanja I umetnosti. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA 

LJUBAV: Imaćete utisak da vaša veza nije tako harmonična kako ste verovali, jer će partner delovati nezadovoljno. POSAO: Bićete kreativno inspirisani. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

ŠKORPION 

LJUBAV: U ovom period ste na slatkim mukama, zbog toga što vam se možda dopada više od jedne osobe. POSAO: Moguće su manje ali pozitivne promene na planu posla. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC 

LJUBAV: Nejasna situacija i moguća je tajna afera. POSAO: Moguć uspeh u svim pravnim pitanjima ili rešavanju nekih administrativnih problema ili međuljudskih odnosa na poslu. ZDRAVLJE: Alergija.

JARAC 

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati nekog novog ko će vas zainteresovati. Lako emotivno povezivanje sa drugima. POSAO: Mogli biste da imate problema u komunikaciji sa nadređenima. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: pexels.com

VODOLIJA

LJUBAV: Niste dovoljno emotivni u ovom periodu da biste zadovoljili velike apetite svog partnera. POSAO: Desiće se pozitivan promena u ovoj sferi. Uspeh u visokostručnim delatnostima. ZDRAVLJE: Moguće povrede.

RIBE 

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti romansu sa nekim ko vam je prijatelj ili nekim koga ćete sresti na putovanju. POSAO: Možete dobiti šansu da napredujete u karijeri. ZDRAVLJE: Kostobolja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija