• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.04.2022

20:18

BIĆE PUNI PARA! Ovi horoskopski znaci će se OBOGATITI ovog leta!

Pixabay

Horoskop

BIĆE PUNI PARA! Ovi horoskopski znaci će se OBOGATITI ovog leta!

Podeli vest

Ove horoskopske znakove očekuje neverovatan priliv novca

Pojedini znaci Zodijaka tokom leta 2022. godine popraviće svoju finansijsku situaciju, ali ima i onih koji će se mučiti da finansijski prežive letnje mesece.

Oni kojima će se zvezde osmehnuti tokom leta 2022. neće samo ovaj period pregurati bezbrižno, već će ako pametno odigraju značajnu uvećati svoju životnu ušteđevinu. 

Ovan

Ovnovi će na profesionalnom planu nizati uspehe, a svaki plan i započeti projekat završiće uspešno. Plodove njihovog vrednog rada počeće da ubiraju već na startu leta.

Uvećanje kućnog budžeta biće toliko da će moći čak i da se upuste u investiranje u nekretnine. Ipak, astrolozi savetuju da ne ulažu u pokretnu imovinu, kao što je to na primer automobil, jer to lako mogu ispasti bačene pare.

Bik

Poslednji dani proleća i početak leta obradovaće Bikove neočekivanom, ali izuzetno velikom novčanom sumom. Pretpostavlja se da će Bikovi monetizovati neki svoj sporedni posao, ili će biti uspešni u igrama na sreću.

Foto: Pixabay

Ovnovi će na profesionalnom planu nizati uspehe

Oni pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su štedeli za crne dane mogu da se opuste, s obizrom da će ih leto 2022. novčano namiriti za dug period. Bikovima koji deo novca ulože u dobrotvorne svrhe vratiće se trostruko.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka na teži način su naučili da ne zajme novac svakome ko zatraži. Savet je da ubuduće široke ruke budu samo prema najbližim prijateljima i porodici.

Pametna ulaganja počeće da im se isplaćuju tokom letnjih meseci, a to vrlo lako može biti baš pozajmica bliskom prijatelju koji je započeo novi biznis. Ono što su uložili, barem duplo će im se vratiti. Polovinu tog novca savetuje se da ostave sa strane, jer krajem godine mogu upasti u novčane probleme, koji će ovim fondom biti svedeni na minimum.

Vodolija

Vodolije će uz pomoć prijatelja tokom letnjih meseci uspeti da staknu značajnu novčanu ušteđevinu. Vodolije su poznate po tome da uspešno rukovode finansijama i da se retko upuštaju u novčane izdatke, a da prethodno nisu dobro razmislile.

Vodolijama je da prihvate pomoć prijatelja i da pokrenu sopstveni biznis. Uloženo će im se vratiti mnogostruko i već krajem leta moći će da se raduju ozbiljnoj novčanoj svoti.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija