• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.05.2022

14:05

HOROSKOPSKI ZNAK OTKRIVA GDE ĆETE SE NAJVIŠE UGOJITI! Škorpije dobiju zadnjicu, Ovnovi STOMAK, a Jarčevi punije obraze

Horoskop

HOROSKOPSKI ZNAK OTKRIVA GDE ĆETE SE NAJVIŠE UGOJITI! Škorpije dobiju zadnjicu, Ovnovi STOMAK, a Jarčevi punije obraze

Podeli vest

I oni koji su malo ovladali znanjem u astrologiji po izgledu i građi tela mogu lako da prepoznaju u kom horoskopskom znaku je neko rođen

Ali astrolozi tvrde da svaki horoskopski znak ima svoju slabu tačku na kojoj se gomila višak hrane koji pojedemo. Neki će možda biti i zadovoljni, a neki pak možda treba da pripaze i broje zalogaje.

Ovan

Žene iz ovog znaka goje se u predelu grudi, pa za mnoge to i nije veliki problem, osim ako se ne pojave bolovi u leđima. Muškarci pak često nabace pivski stomak, čak i ako ne piju.

Bik

Žene Bikovi imaju često jabučasti oblik tela, zbog čega moraju mnogo da se odriču zadovoljstava za stolom jer se njima lako lepe kilogrami i zato su malo-malo pa na dijetama. Muškarci Bikovi se goje najpre u grudima, zbog čega imaju problem sa garderobom.

Foto: pexels.com

Horoskop

Blizanci

Suvišne kilograme žene rođene u ovom znaku nose na stomaku i zadnjici. Muški predstavnici su uglavnom vižljasti, a kilogrami im se gomilaju u sredini tela, pa ih lako nose.

Rak

Svaki slasni i zabranjeni zalogaj koji pripadnice ovog znaka pojedu videće im se oko struka, a muškarci se najviše goje u licu, pa obavezno dobiju podbradak.

Lav

Lavice se goje u donjem delu tela. Često imaju velike zadnjice i široke kukove, ali i jake noge. Lavovi se s godinama najviše goje od struka naviše, pa ih prepoznajemo po stomaku i podbratku.

Devica

Žene koje su rođene u ovom znaku prepoznaćete po punijim rukama i prstima kad se opuste sa hranom. Zanimljivo je da se na isti način popune i muškarci Device, ali su oni disciplinovaniji.

Foto: pexels.com

Vaga

Žena Vaga prvo nabaci višak na stomaku dok se muškarci pripadnici vrlo lako ugoje i zaokrugle, ali brzo i smršaju čim počnu da vode računa o tome šta jedu.

Škorpija

Ženske Škorpije i kad preteraju sa slatkišima ne moraju da brinu jer sve ide tamo gde im najviše nedostaje oblina. Muškarci Škorpije se goje u donjem delu tela, pa ne izgledaju poželjno kako ih inače bije glas.

Strelac

Ove žene ćete prepoznati po jakim butinama i prvo im "stradaju" noge kad se goje. Muškarci opuste stomak čak i kad malo ne paze sa hranom.

Foto: pexels.com

Jarac

Žene Jarčevi se goje u predelu grudi i ruku, a često im se zaokrugli i glava jer dobiju i obraze i podbradak. Muškarci Jarčevi najviše se muče da skinu naslage sa torza.

Vodolija

Neopreznost u ishrani i višak kilograma kod žena gomila se na kukovima. Pošto je obično reč o vitkim ženama, onda im to i ne pada teško. Muškarci Vodolije najpre "zarade" podbradak i izraženu masnoću na grudima.

Ribe

Žene u ovom znaku prvo se zaoble u licu, a ako ne obrate pažnju na zalogaje, kilogrami će se gomilati i oko struka. Muškarci Ribe goje se ravnomerno po celom telu, ali najbrže od svih ostalih.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija