• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.05.2022

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 6. MAJ: Škorpije će se dobro osećati, a OVAJ ZNAK očekuju pravni problemi!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA PETAK 6. MAJ: Škorpije će se dobro osećati, a OVAJ ZNAK očekuju pravni problemi!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Vaša težnja ka dominaciji ili komeptativnost će biti izraženi, možda preko svake mere. To će narušiti hamroniju. POSAO: Preteran optimizam će dovesti do grešaka. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

BIK 

LJUBAV: Harmoničan odnos sa parterom, strast I ljubav će biti u skladu. POSAO: Moraćete da se posvetite dodatnim obavezama I bićete opterećeni, jer će vam biti teško na nađete pomoć. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Povoljan dan za komunikaciju I uživanje u društvu bliske osobe. Lako postizanje bliskosti, smeh I dobro raspoloženje. POSAO: Uspeh u radu u vezi lepote, nege I kreativnosti. ZDRAVLJE: Moguće su povrede I infekcije.

Foto: pexels.com

Blizance očekuje dobro raspoloženje

RAK 

LJUBAV: Izgleda da ćete imati priliku da izađete, zabavite se, a možda I nađete ljubav. POSAO: Promene u sferi posla. Novi kontakti će vam pomoći u karijeri. ZDRAVLJE: Gastritis ili drugi problemi sa želudcem.

LAV 

LJUBAV: U ovom periodu niste uopšte fleksibilni, što je i inače vaš najveći problem, a veza će vam trpeti zbog toga. POSAO: Uskoro će se otvoriti neke nove mogućnosti. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

DEVICA 

LJUBAV: Partner je nervozan I moguće svadljiv, pa morate da pazite na takt I insistirate na pozitivnoj komunikaciji. POSAO: Mogući su pravni problemi ili problemi u parterskom poslu. ZDRAVLJE: Glavobolja.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati više zanimljivih osoba ili će vas privući neko ko je mlađi od vas. POSAO: Bez promena I naročitih događaja u sferi posla. ZDRAVLJE: Upala grla ili jajnika/bubrega.

ŠKORPION 

LJUBAV: Cirkulisaćete, I to na događajima koji podrazumevaju opuštenu atmosferu. Zbog toga lako možete naći ljubav. POSAO: Rad sa inostranstvom, ili posao koji zahteva putovanje. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC 

LJUBAV: Sjajana komunikacija sa svima pa I osobom koja vas interesuje. Moguća je razmena lepih reči. POSAO: Dobićete dobru priliku ako radite u sferi medija I umetnosti. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: pexels.com

JARAC 

LJUBAV: Imaćete više prilika za ljubav. Uglavnom će se sve imati pozitivan trend I dosta sitnih pomaka. POSAO: Imate loš odnos prema poslu ili nadređenima. ZDRAVLJE: Loše varenje.

VODOLIJA 

LJUBAV: Danas će vam biti bitnije prijateljstvo od ljubavi. Bliskost na mentalnom nivou. POSAO: Imaćete problema administrativne ili pravne prirode, kao I moguće logističke probleme. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 

LJUBAV: Niste sposobni zato da budete u vezi u ovom periodu, jer vam je teško da ostanete verni. POSAO: Pokazaćete se u pozitivnom svetlu, ali još nije vreme za to da poberete plodove svog truda. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija