• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.05.2022

13:18

NJIMA RETROGRADNI MERKUR NE MOŽE NIŠTA! Ovi horoskopski znaci će od 9. do 15. maja imati SJAJAN PERIOD!

Horoskop

NJIMA RETROGRADNI MERKUR NE MOŽE NIŠTA! Ovi horoskopski znaci će od 9. do 15. maja imati SJAJAN PERIOD!

Podeli vest

Iako će retrogradni merkur mnogima doneti probleme, ova tri horoskopska znaka će odoleti svim nedaćama.

1. Bik

Pred vama je sjajna nedelja, uglavnom zato što ste odlučili da ignorišete propast i sumornost retrogradnog merkura, pa ionako radite šta želite.

A, u vašem slučaju, ono što želite je prilično velika stvar, jer se ne tiče samo vas, već i vašeg romantičnog partnera.

Vi i vaša osoba ćete se koncentrisati na "dela" ove nedelje, radije nego na razgovore, planiranje ili odlučivanje.

Izvući ćete sav posao iz svega, tako što ćete samo preći na stvar. Vama i vašem partneru nije potrebna dozvola, niti vam je potrebno odobrenje za bilo šta što ćete uraditi ili reći "da".

Sve što se zna je da će ova nedelja završiti profitabilnije nego što ste očekivali, a iako će se retrogradnost ušunjati ovde ili tamo da ugrozi vašu rutinu, nikada vas neće srušiti. Sve što treba da očekujete ove nedelje, Biku, je uspeh za uspehom. Svaka čast!

Foto: Shutterstock

opuštanje

2. Blizanci

Ako postoji nešto što vam stavlja osmeh na lice, to je prkošenje izgledima, a sve oči su ove nedelje uprte u vas, Blizanci, čekajući da ne uspete. Međutim, nećete im dati to "zadovoljstvo" ove nedelje, o ne. U stvari, ova nedelja pripada finansijskom uspehu i stručnim potezima sa vaše strane.

Ove nedelje ćete se mnogo puta smejati u sebi, dok zaobilazite očekivanja kolega sa posla, na svom usponu na vrh.

Niko nije mislio da to imaš u sebi, a opet, ovde poseduješ sve.

Šala je na njima ove nedelje, jer imate bolje stvari da radite nego da se bavite dešavanjima drugog ljudskog bića. Šta god da ste uradili, da uperite sve oči u sebe, sigurno je nešto zbog čega su oni ljubomorni na vas, a ljubomora nikada nikome ne izgleda dobro. Nasmejte se i mašite, Blizanci. 

3. Rak

Ono što će vašu nedelju dovesti do slave, je činjenica da dobro reagujete na Jupitera u Ovnu, a to je upravo onaj podsticaj koji vam je bio potreban, da biste doneli tu konačnu odluku.

Osećali ste se opušteno kao da ste se nekako izbacili iz jednačine; postali ste posmatrač za razliku od učesnika, a to vam ne odgovara kako vreme prolazi.

Mislili ste da bi prihvatanje moglo biti pravi put, ali sve što vam je donelo je osećaj da starite, što vas, zauzvrat, čini depresivnim. Tu dolazi moćni Ovan da poremeti vaš budan san.

Zabranjeno je spavanje, Rak. Ova nedelja dolazi kao podstrek i budi vas iz omamljenosti i postavlja na tok akcije. Spremi se da ponovo kreneš, ova igra još nije gotova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija