• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.05.2022

17:50

U STANJU SU DA SE SVAĐAJU ČITAV DAN! Ovi horoskopski znaci su uvek spremni da se RASPRAVLJAJU!

Shutterstock

Horoskop

U STANJU SU DA SE SVAĐAJU ČITAV DAN! Ovi horoskopski znaci su uvek spremni da se RASPRAVLJAJU!

Podeli vest

Ovi horoskopski znaci važe za najveće svađalice! Prigovaraju za svaku sitnicu i u stanju su da se raspravljaju ceo dan

Lav

Lavovi često veruju da su centar svemira pa su nefleksibilni u mnogim stvarima. Budući da od svojih partnera očekuju saradnju i kompromis, često se svađaju i ne posustaju od onog šta odluče ni kad nisu u pravu.

Foto: Shutterstock

Svađa

Škorpija

Jednostavno, škorpije moraju uvek da budu u pravu. Iako to naravno nije moguće, ovaj tvrdoglavi znak sklon je svađama sa svojim partnerima jer njegovi pripadnici ne mogu da shvate da i oni greše. Takođe, boje se da daju priznanje partneru i za male stvari kao što je održavanje čistoće doma, pomoć u gajenju dece i slično, pa svađama nema kraja.

Blizanci

Blizanci imaju visoko samopoštovanje. Ako ikad od partnera čuju neki neprijatan komentar, neće to pustiti, već će odmah uzvratiti. To često dovodi do žestokih svađa čak i oko trivijalnih stvari, šta može da pokvari dan za oboje.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija