• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.05.2022

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 14. MAJ: Strelčevi će steči tajnu simpatiju, a OVAJ ZNAK očekuje ljubav u tajnosti!

Pixabay

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 14. MAJ: Strelčevi će steči tajnu simpatiju, a OVAJ ZNAK očekuje ljubav u tajnosti!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Ovo je vaše vreme zaljubav I treba da ga iskoristite. Više nego jedna osoba će se danas zainteresovati za vas. POSAO: Može se desiti da izgubite novac ili nešto vredno. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

BIK 

LJUBAV: Ovih dana ste vrlo slatkorečivi, a ljupkost I lepi maniri su vaš glavni adut. POSAO: Doživećete izvesnu blokadu u sferi posla, pogotovo ako se bavite sportom ili zabavom. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

BLIZANCI 

LJUBAV: Možda ćete razviti romantična osećanja za nekoga ko vam je sada samo prijatelj/ica. POSAO: Ne osećate da vam se pridaje vrednost koju zaslužujete, a to verovatno I jeste slučaj. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Foto: pexels.com

Blizanci će se dobro osećati

RAK 

LJUBAV: Da biste bili sretni, treba vam osoba u čiju vernost I stabilnost emocija ne sumnjate. POSAO: Moguće su manje ali pozitivne promene na planu posla, pogotovo ako se bavite javnim poslom. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV 

LJUBAV: Vi ste inače vrlo realistični u ocenama drugih ljudi, ali danas ćete imati tendenciju da idealizujete druge. POSAO: Očekujete uspeh I on će se desiti, mada samo delimičan. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti romansu sa nekim s kim radite ili imate profesionalni kontakt. POSAO: Manje pozitivne promene na radnom mestu I u vezi radnog procesa. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA 

LJUBAV: Ljubav u tajnosti ili sa nekim ko je daleko. Možda I platonska ili virtuelna ljubav, ali svakako ne neka obična ljubavna priča. POSAO: Dobro uslovi rada I povoljna klima na poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION 

LJUBAV: Mogući su manji nesporazumi sa voljenom osobom, ali I razrešavanje ove male krize.POSAO: Možete dobiti šansu da zauzmete neku bolju poziciju. ZDRAVLJE: Povišena telesna temperatura.

STRELAC 

LJUBAV: Moguće je da ćete steći tajnu simpatiju. Inače bez značajnih događaja u ovoj sferi. POSAO: Ništa novo na planu posla. Pozitivan trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: pexels.com

JARAC

LJUBAV: Imaćete vrlo uzbudljiv ljubavni život. Smeh, sretni događaj I izlazak, će doprineti tome. POSAO: Mogući su administarativni ili pravni problem zbog prekršaja u saobraćaju. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

VODOLIJA

LJUBAV: I suviše ste opterećeni nekim životnim ili poslovnim problemima, da biste uživali u ljubavi. POSAO: Možda ćete potpisati ugovor ili sklopiti dogovor, ali ne tako povoljan kakvom se nadate. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE 

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati nekog novog ko će vas zainteresovati. POSAO: Mogli biste da imate uspeha ako radite u vojsci, policiji ili bilo kojoj službi bezbednosti. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija