• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.05.2022

12:14

U NAREDNIH 7 DANA OVAJ ZNAK ĆE SE ZALJUBITI DO UŠIJU! Najtačniji ljubavni horoskop do 21. maja

Shutterstock

Horoskop

U NAREDNIH 7 DANA OVAJ ZNAK ĆE SE ZALJUBITI DO UŠIJU! Najtačniji ljubavni horoskop do 21. maja

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju na ljubavnom planu u narednoj nedelji...

OVAN: Bićete pod srećnim uticajem planete Venere na vaš znak, a ona je planeta ljubavi i lepote. Zbog toga će vam biti lako da izazovete divljenje okoline i da inspirišete druge na ljubav. Ovo je odlično vreme za to da se zaljubite i uđete u vezu.

BIK: Skloni ste tajnim ljubavima u ovom periodu i flertu sa osobama sa kojima se družite. U zavisnosti od toga koji je vaš status trenutno, ovakve tendencije mogle bi da vam naprave probleme u ljubavnom životu.

Saznajte kakav je vaš novčani horoskop.

BLIZANCI: Vi ste uvek privlačni i zapaženi, ali prethodnih nedelja imali ste posebno dobru sreću u ljubavi. To više neće biti slučaj, pa ćete morati da se zadovoljite sa onim što imate. Ovo nije vreme za osvajanje, već za negovanje postojeće ljubavi.

Foto: Freepick

Ljubav u maju

RAK: U narednom periodu bićete u svom elementu, ali nećete biti toliko zainteresovani za romantični život koliko za posao i ono što je praktično. Bićete obuzeti poslom i to će vas omesti kada je u pitanju traženje ljubavi ili uživanje u njoj.

LAV: Biće šansi za to da ostvarite nove kontakte, a ako ste već u vezi, komunikacija sa partnerom će biti znatno bolja. Atmosfera u odnosu neće biti strastvena ni naročito romantična, ali možete računati na slaganje na psihičkom nivou.

DEVICA: Tenzija će popustiti od naredne nedelje, imaćete manje konfliktan odnos sa izabranom osobom. Ipak, neće sve biti savršeno, već ćete biti primorani da ponovo uspostavite narušenu pozitivnu atmosferu u odnosu.

Foto: Shutterstock

VAGA: Očekujte dobru sreću u ljubavi od naredne nedelje. Sve što se dešava nagoveštavaće da ćete doživeti nešto značajno u ovoj sferi. Bićete okruženi privlačnim osobama zainteresovanim za vas, pa će vam biti lako da nađete priliku u ovoj sferi.

ŠKORPIJA: Od naredne nedelje moguć je flert ili romansa s nekim sa kim imate profesionalni kontakt. Svako ko bude radio za vas ima šanse da privuče vašu pažnju i interes. Prilika za ljubav može da se pojavi na najmanje očekivanom mestu.

STRELAC: Vaš avanturizam i potreba da doživite uzbuđenja biće ono što je najizraženije u narednom periodu, pa nemojte očekivati stabilnost i trajnost ljubavnog odnosa. Moguće je da će biti više različitih osoba koje će vas zainteresovati.

Foto: Shutterstock

JARAC: Naredni period je povoljan za one koji planiraju zajednički život sa partnerom i one koji već žive u zajednici. Posebno ćete uživati u porodičnom životu i intimnost doma, a oni koji su sami neće imati značajnih prilika za ljubav.

VODOLIJA: Bićete fleksibilniji i dosta tolerantniji od naredne nedelje, što će vam pomoći u ljubavnom životu. Više nećete delovati hladno i nepristupačno, pa ima šanse da se neko odvaži da pokaže interesovanje za vas.

RIBE: Vaš fokus će se promeniti i ljubavni život više neće biti prioritet. Ipak, ono što ste uspeli da ostvarite u prethodnih mesec dana i dalje će biti vaše. Moguće je da ćete morati da napravite novi kompromis.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija