• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.05.2022

08:46

KAD SE JEDNOM VENČAJU, NE RAZVODE SE! Ovi horoskopski znaci ostaju u BRAKU za sva vremena!

Freepik.com

Horoskop

KAD SE JEDNOM VENČAJU, NE RAZVODE SE! Ovi horoskopski znaci ostaju u BRAKU za sva vremena!

Podeli vest

Ovi horoskopski znaci su u stanju da održe ljubav živom nakon decenija i decenija braka

Rak

Oni se smatraju za prave romantičare. Kada su Rakovi u pitanju, slobodno možete računati na njihovu večnu odanost. Iako ponekad znaju da vam traže previše pažnje, znaćete da ste im i nakon nekoliko decenija braka i dalje na prvom mestu, da su prema vama uvek iskreni i da su zaljubljeni u vas kao i prvog dana.

Vaga

Ako tražite nekoga ko će sa vama prebroditi apsolutno sve životne oluje, onda se venčajte sa Vagom. Možda nisu maheri kada je romantika u pitanju, ali njihovo srce će kucati samo za vas od prvobitne zaljubljenosti pa sve do zrele ljubavi. Oni vam ljubav pokazuju tako što vam konstantno pomažu, a to im ne pada ni malo teško, jer vas obožavaju!

Foto: pixabay

Tekst potpisa

Bik

Dugogodišnji partneri Bikova često izjavljuju kako ih njihov supružnik gleda sa istom iskrom u očima i nakon nekoliko godina bračnog blaženstva. Bez obzira na to koliko se promenite tokom godina, možete računati na njihovu privrženost i poštovanje jer će se držati svojih bračnih zaveta šta god da se desi.

Blizanci

Blizanci su stekli lošu reputaciju kao ljudi koji ne mogu da se odreknu usputnog flertovanja, ali činjenica je da se većina njih zaista posveti braku. Kada se smire i odluče da stanu na “ludi kamen”, njihov supružnik uživa u njihovoj pažnji ceo život. Loša strana je to što često ne vide ni jednu manu na svom partneru, ali kada je u pitanju “održavanje iskre”, niko to ne radi bolje od Blizanaca.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija