• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.05.2022

19:20

POLUDEĆETE SA NJIM! Ovaj horoskopski znak je NAJOKRUTNIJI!

Shutterstock

Horoskop

POLUDEĆETE SA NJIM! Ovaj horoskopski znak je NAJOKRUTNIJI!

Podeli vest

Ovaj horoskopski znak dovešće vas do ludila sa svojim ponašanjem

Rak je najokrutniji horoskopski znak. Zbog njega ćete se osećati kao da ćete izludeti, a često ćete se pitati što ste napravili pogrešno da se tako ponaša prema vama. Ali, ništa što ste uradili, ne zavređuje takvu reakciju.

Kako zapravo prepoznati takvu osobu? Vidi li se to u načinu na koji razgovaraju s porodicom? Ili u načinu kako razgovaraju s vama? Odgovor je lakši nego što mislite: astrologija je odličan alat za otkrivanje takvih osoba. Upravo ona otkriva zašto je Rak najokrutniji horoskopski znak.

Foto: Shutterstock

Rakovi su okrutni jer uvek ćute i skloni su promenama raspoloženja

Rakovi su okrutni jer uvek ćute i skloni su promenama raspoloženja. Iako se većinu vremena čine kao brižne osobe pune ljubavi s kojima se lako sprijateljiti, ali, to što su vodeni znak, ne znači da su uvek emotivne i drage osobe. Ako oseti da ste ga izdali na neki način, učiniće sve kako bi vam zagorčao život. Njihove emocije kreću se u rasponu od ekstremno slatkih do ekstremno ogorčenih.

Oni su vrlo suzdržani kod iznošenja svojih emocija. Ako se nađete u vezi s Rakom, shvatićete da oko sebe imaju visoki zid koji je vrlo teško probiti i srušiti, osim ako vam Rak ne poveruje da imate iskrene namere. Ako osete da je njihovo poverenje izigrano, njihov zid i obrana ponovno se vraća, a vi morate platiti zbog vaše izdaje. Tada ćete stvarno iskusiti istinski gnev Raka.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija