• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.05.2022

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 21. MAJ: Lavovi treba da jedu lakšu hranu, a OVAJ ZNAK očekuje povoljna finansijska situacija!

Freepick

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 21. MAJ: Lavovi treba da jedu lakšu hranu, a OVAJ ZNAK očekuje povoljna finansijska situacija!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Dobro slagati sa osobama suprotnog pola, ako samo malo ukortite vaš temperament. POSAO: Dobit ili uspeh od putovanja, transporta, rada u inostranstvu ili za inostranu firmu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK 

LJUBAV: Osetićete veliko olakšanje, jer ćete povratiti stabilnost u vašem ljubavnom životu. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa obrazovanjem i putovanjem. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI 

LJUBAV: Bićete mnogo kritičniji u oceni drugih, što će pokvariti vaš ljubavni život. POSAO: Povoljna finansijska situacija. Napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Nešto osetljivije zdravlje.

Foto: pexels.com

Blizance očekuje napredak u karijeri

RAK 

LJUBAV: Na današnji dan se mogu desiti značajni događaji u vašem ljubavnom životu. POSAO: U ovom periodu imate načina da unovčite ono što radite, pogotov ako je u vezi partnerskog posla. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV 

LJUBAV: Zanemarićete partnera jer ćete razmišljati o nekom drugom. POSAO: Imaćete sreće sa finansijama lako možete privući ili dobiti novčana sredstva koja vam trebaju. ZDRAVLJE: Jedite lakšu hranu.

DEVICA 

LJUBAV: Postoji mogućnost i da vam se dopadne neko ko nosi uniformu bilo koje vrste, ili pak dres. POSAO: Moguće je da dobijete posao u oblasti pružanja usluga, nege I lepote. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.

VAGA

LJUBAV: Nastavlja se pozitivan trend u ovoj sferi života. POSAO: Ovo je dan kada ćete imati prilike da naučite neke nove stvari, veštine i usavršite se, jer to vam je neophodno u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

ŠKORPION 

LJUBAV: Možete doživeti romansu sa nekim iz kruga prijatelja, ili barem razviti romantična osećanja za nekog ko vam je prijatelj. POSAO: Moguć je neki rad u tajnosti, rad koji zahteva tajnost, ili rad na crno. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: pexels.com

STRELAC 

LJUBAV: Moguća je ljubav na daljinu, ili ona koja se održava samo na nivou komunikacije I reči. POSAO: Manje pozitivne promene, možda i pomoć sa neočekivane strane. ZDRAVLJE: Kontrolišite unos šećera.

JARAC 

LJUBAV: Bićete vrlo intenzivni u emotivnom smislu, što će privući sve s kojima stupite u kontakt. POSAO: Možete dobiti nasleđe ako za to postoje uslovi, ili pak neku finasijsku infuziju. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

VODOLIJA 

LJUBAV: Vaše raspoloženje će od danas biti nešto bolje, pa će I vaš ljubavni život doživeti pozitivnu promenu. POSAO: Napravićete neke ishitrene poteze zbog kojih ćete kasnije žaliti. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

RIBE 

LJUBAV: Ako ste već u vezi možete odlučiti da proslavite sovju ljubav, ali taj događaj će pratiti nepovoljne okolnosti. POSAO: Puno obaveza će vas naterati da date sve od sebe. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija