• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2022

14:05

Ljubavni horoskop do 4. juna! Blizanci imaju MONOTON kućni život, Bikovima strastvena AFERA, a evo ko deluje NEUKROTIVO

Shutterstock

Horoskop

Ljubavni horoskop do 4. juna! Blizanci imaju MONOTON kućni život, Bikovima strastvena AFERA, a evo ko deluje NEUKROTIVO

Podeli vest

Saznjate šta vam poručuju zvezde na ljubavnom planu...

OVAN: Vi ste u svom elementu ovog meseca i svima ste privlačni, pa imate zaista dosta izbora u ljubavnom životu. Ipak, previše izbora nekad ume da napravi isto toliko problema kao nemanje prilika. Ishod će biti loš ako ne uspete da se odlučite.

BIK: U narednom periodu se lako može desiti da doživite strastvenu aferu sa nekim iz kruga prijatelja ili poznanika. Uglavnom će biti prilike za neobavezne ili nedefinisane avanture. Ako ste već u vezi, uzbuđenja će podgrejati ustajale strasti.

BLIZANCI: Monoton kućni život je nešto što će donekle mučiti one koji žive zajedno sa partnerom. Komunikacija neće biti dobra, pa su moguće čarke i nervoza. Ako ste sami, moguće je da ćete biti fokusirani na druge oblasti života.

Foto: Pixabay

Ljubav

RAK: Vaš društveni život će biti bogatiji u narednom periodu, što će doneti nove prilike za flert i romansu. Bićete komunikativni i zanimljivi, čak više nego inače, što će takođe biti od pomoći u potrazi za ljubavlju.

LAV: Vaš ljubavni život je znatno bolji u ovom periodu i taj pozitivan trend će se nastaviti i sledeće nedelje. Lako se može desiti da uđete u ozbiljnu i dugoročnu vezu ili čak da stupite u brak ako za to postoje uslovi.

DEVICA: Naredne nedelje neće biti događaja kada je ljubav u pitanju. U stvari, verovatno ćete patiti od nedostatka konkretnih dešavanja jer ćete biti blokirani u ovoj sferi. Samo ćete maštati, planirati i očekivati, ali malo toga će se zaista dešavati.

Foto: Shutterstock

VAGA: Od naredne nedelje opet će biti dosta novih kontakata ili komunikacije sa nekim ko vam se dopada. Bićete društveni i prilike za flert će se same nametati, pa nećete morati previše da se trudite kako biste doživeli nešto zanimljivo u ovoj sferi.

ŠKORPIJA: Lako ćete naći priliku za romansu ako izađete na neko mesto zabave, i posebno ako izađete u društvu kolega i uopšte osoba s kojima radite ili koje rade za vas. Početak nedelje će možda početi sporo, ali posle će sve ići kako ste i priželjkivali.

STRELAC: Pomalo ste divlji u ovom periodu, a to može da zaplaši potencijalne partnere. Delujete neukrotivo i beskompromisno, što je na neki način privlačno, ali je i signal onima koji vas simpatišu da sa vama neće lako izaći na kraj.

JARAC: Ovaj ceo mesec je vrlo povoljan za vas kada je ljubav u pitanju. Osoba s kojom ste biće dobro raspoložena i vrlo pažljiva. Ako ste sami, stupićete u kontakt s nekim kome se dopadate i ko će vas lako osvojiti.

Foto: Shutterstock

VODOLIJA: Vrlo ste popularni u ovom periodu iako vam ljubav nije prva na listi prioriteta. Moguće je da ćete se dopasti izvesnoj osobi, ali i da će vas preokupiranost nekim drugim stvarima i sprečiti da primetite da ste probudili interes kod iste.

RIBE: Moguće je da će vaš ljubavni život biti pomalo dosadan u narednom periodu. Ne bi trebalo da očekujete naročito uzbudljive događaje, jer se najverovatnije ništa posebno neće ni desiti. Najbolje je da prihvatite situaciju i sačekate bolje vreme.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija