• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2022

12:07

MLAD MESEC u BLIZNACIMA donosi nam priliku da ostvarimo svoje CILJEVE! Devicama promene na POSLU, a evo koji znak treba da se čuva IMPULSIVNIH POTEZA

Horoskop

MLAD MESEC u BLIZNACIMA donosi nam priliku da ostvarimo svoje CILJEVE! Devicama promene na POSLU, a evo koji znak treba da se čuva IMPULSIVNIH POTEZA

Podeli vest

Astrolozi očekuju da će mlad Mesec u Blizancima 30. maja doneti nove perspektive i priliku da ostvarimo svoje ciljeve

30. maja, Mesec ulazi u Blizance, podstičući nas da izrazimo svoje potrebe i sve preispitamo. A ako ste jedan od horoskopskih znakova koji su najviše pogođeni mladim Mesecom u maju 2022. ova lunacija će više delovati kao podsticaj za istraživanje novih ideja i pokretanje ličnih projekata, a ne kao simbol napetog perioda razmišljanja.

U astrologiji, mlad Mesec pokreće lunarni ciklus i simbolizuje nove početke, što ga čini savršenim vremenom za pokretanje projekata i ispoljavanje. Ali sa vrtoglavim retrogradnim Merkurom koji izaziva konfuziju, možda ćete želeti da odložite uskakanje u bilo kakve prakse ispoljavanja. Ova lunacija je u Blizancima, majstoru obavljanja više zadataka, inspirišući nas da pratimo svoju radoznalost i filozofiramo dublje značenje života. Oni koji su najviše pogođeni ovom lunacijom mogu doživeti blokade kada je u pitanju samoizražavanje ili preopterećenost žongliranjem sa previše obaveza odjednom, pišu Astrousluge.com

Saznajte da li ste jedan od horoskopskih znakova koji su najviše pogođeni mladim Mesecom u Blizancima.

Foto: Pixabay

Ovan

Mlad Mesec stvara napetost u oblastima samoizražavanja. Kao kardinalni vatreni znak, važno je da izrazite svoje potrebe ,ali ova lunacija cilja na vašu sposobnost da komunicirate i povezujete se sa drugima. Sa druge strane, tranzit koji uključuje vašeg planetarnog vladara, Marsa i Jupitera, planetu sreće, daje vam dodatnu dozu vatrenog samopouzdanja. Međutim, važno je imati na umu potencijalne probleme u komunikaciji zahvaljujući retrogradnom Merkuru koji se javlja pored ove lunacije. Budite svesni gledišta drugih i pažljivo birajte reči kako biste izbegli nesporazume tokom ovog novog poglavlja.

Sa retrogradnim Merkurom koji pravi mesta za mnoštvo grešaka u kombinaciji sa vašom impulsivnošću, možda ćete želeti da budete sigurni koga označavate i  sta pisete u mejlovima i tekstovima. 

Blizanci 

Mlad Mesec u maju okupira vašu prvu kuću, stavljajući vaš osećaj sebe i vašu vezu sa vašim fizičkim svetom u prvi plan. Možda ćete osećati dodatni pritisak da završite stvari i ispoštujete rokove, pa se pripremite za turbulencije kada je posao u pitanju. Ova lunacija se odnosi na završetak velikog ličnog projekta ili cilja i usmeravanje na sledeći izazov. Nedavno ste zakoračili u zreliju stranu svoje ličnosti, a nagrade za vaš naporan rad su odmah iza ugla.

Foto: Pixabay

Iako se možda osećate preopterećeno, pravo je vreme da se oslonite na svoje odnose sa drugima. Mars i Jupiter će ukrstiti vašu jedanaestu kuću prijateljstava i društvenih veza, tako da se nemojte stideti da kontaktirate prijatelje ili kolege u krajnjoj liniji.

Devica 

Ova lunacija će vas naterati da ponovo  podesite što je retrogradni Merkur zamrsio ,najviše  profesionalne planove koje ste napravili ove godine.

Sada je vreme da sagledate i ponovo se fokusirate na svoje profesionalne ciljeve. Razmislite o tome gde želite da budete u svojoj karijeri u narednoj godini i postavite opipljive ciljeve kako da to postignete. Dobra je ideja da ponovo pogledate tabele svojih vizija i ciljeve koje ste sebi postavili i kreirate novi pravac delovanja za one koje tek treba da postignete.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija