• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2022

08:10

NOVČANI HOROSKOP ZA JUN! Kolo sreće se okreće - Bikovima stižu pare koje su kasnile, Rakovima TROŠKOVI, a evo ko ne mora da brine o finansijama

Pixabay

Horoskop

NOVČANI HOROSKOP ZA JUN! Kolo sreće se okreće - Bikovima stižu pare koje su kasnile, Rakovima TROŠKOVI, a evo ko ne mora da brine o finansijama

Podeli vest

I dok čekamo kraj retrogradnog Merkura 4. juna, sigurno se pitate kakva nas finansijska situacija očekuje u predstojećem mesecu. Astrolozi kažu da će pojedini znaci imati više sreće kada je novac u pitanju

Venera je ušla u Bika, što pogoduje novčanim transakcijama, ali do 4. juna moramo da sačekamo kraj retrogradnog hoda Merkura koji može da nas prevari u proceni.

Jupiter i Mars u Ovnu nagovešavaju dominanciju Ovnova kao znaka, ali neće samo oni imati sreće u mesecu koji dolazi.

Foto: Freepik.com

Novčani horoskop

Saznajte kakva je vaša finansijska situacija u junu:
 

OVAN - Venera u drugom polju donosi vam mesec u kojem će vas mnogi obasipati poklonima. Dobar je trenutak za ulaganja, ali sredinom juna ćete biti u situaciji u kojoj morate da odlučite da li se isplati da rizikujete. Jun je svakako bolji mesec za novac nego što je bio maj.

BIK - Iza 10. juna možete da očekujete finansijsku stabilizaciju. Konačno će stići novac koji je kasnio zbog retrogradnog Merkura. Isto tako končno možete da pregovarate o povišici koja nije bila moguća zbog nazadnog kretanja Merkura.

BLIZANCI - Zbog naglašenog jedanaestog polja prijatelji su vam glavni oslonac, čak i kada je novac u pitanju. Jedan Ovan može da vam pomogne da dodatno zaradite novac.

Foto: Freepik.com

RAK - Očekuje vas dosta troškova zbog uticaja Marsa iz Ovna koji vam ne prija. Morate da sačekate kraj meseca kako biste imali stabilniju novčanu situaciju. Intenzivno ćete se boriiti da zaradite više novca na poslu.

LAV - Od sredine meseca popraviće se vaša finansijska situacija. Prijatelji će vam pomoći da naplatite novac koji kasni. Bili ste u finansijskoj krizi tokom čitavog maja, a jun će doneti poboljšanje.

DEVICA - Novac kod vas dolazi iz inostranstva u junu. U svakom slučaju mesec jun je dobar za zaradu.

VAGA  - Mars u Ovnu vam ne prija, pa imate troškove. Nije isključeno da vam nadređeni "preti" smanjenjem plate zbog otvorenih konfrontacija ili nemogućnosti da pronađete zajednički jezik u poslu. Budite mudri i strpljivi. Jun je nestabilan za finansije.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJA - Pravi je trenutak da zahtevate veću zaradu na poslu. Posredstvom Ovna možete više da zaradite. 

STRELAC - Očkujete vest o nekom novcu, a to će se dogoditi od sredine juna. Ne pre toga. Vi želite brza rešenja, ali se sve sporo pomera sa "mrtve tačke".

JARAC - Imaćete potrebu da igrate igre na sreću tokom juna. To može da bude zanimljivo. Ipak , novac će stizati ponajviše na osnovu vašeg uloženog truda.

VODOLIJA - Imaćete troškove u vezi sa stanom. Međutim, nećete baš "plivati" u parama, ali će ih biti. 

RIBE - Mars i Jupiter u drugom polju osiguravaju vam novčanu zaradu. To će biti više od jedne prilike za novac, tako da je moguće da zaradite pare na osnovu paralelnih poslova koje ćete istovremeno obavljati u junu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija