• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.06.2022

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 3. JUN: Strelčevi će imati slabiji apetit, a OVAJ ZNAK očekuju promene na poslu!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA PETAK 3. JUN: Strelčevi će imati slabiji apetit, a OVAJ ZNAK očekuju promene na poslu!

Podeli vest

Saznjte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Danas vam je posebno lako probuditi romantični interes. POSAO: Uzdate se samo u sopstvene sposobnosti što je najbolji recept za uspeh. ZDRAVLJE: Sklonost upalama I povredama.

BIK

LJUBAV: Primetićete da ste neodoljivi ovih dana ali to je pre svega zbog toga što je opšta atmosfera takva. Ljubav je u vazduhu. POSAO: Dobar dan za kreativce. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

BLIZANCI 

LJUBAV: Zaljubićete se u nekoga u koga ne biste smeli, barem iz vašeg ugla gledanja. Zbog toga ćete tajiti svoja osećanja. POSAO: Problemi sa podređenima. Prevelika očekivanja. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK 

LJUBAV: Vaša ranjivost ume da deluje kao magnet za sve oko vas. POSAO: Prevelika odgovornost i obim posla bi mogli da vas zamore. Takođe, neslaganje sa nadređenim. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.

Foto: pexels.com

Rakovi treba da izbegavaju alkohol

LAV 

LJUBAV: Vi se ne zadovoljavate sitnim znacima naklonosti već tražite nekoga ko će vam biti posvećen. POSAO: Novac od svega u što ima veze sa transportom i eventualno trgovinom. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

DEVICA 

LJUBAV: Mnogo emotivnih uspona, padova I nejasnih emocija, posebno ako ste sami ili u svežoj vezi. POSAO: Moguće su promene na planu posla i karijere, pogotov ako radite u sferi umetnosti I medija. ZDRAVLJE: Slabija vitalnost.

VAGA 

LJUBAV: Osetićete frustraciju zbog toga što neće biti napretka u ovoj sferi. POSAO: Imate sposobnosti koje treba bolje da iskoristite. Vaša stidljivost I skromnost mogu negativno da utiču na vaš uspeh. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION 

LJUBAV: Sigurno ćete imati prilike da doživite nešto pozitivno u ovoj sferi, nako perioda “suše”. POSAO: Reč I komunikacija su vaši aduti danas, I doneće vam uspeh. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

STRELAC

LJUBAV: Potrebno vam je da osetite da su pred vama mnogobrojne mogućnosti, a to nije dobro ako treba da budete u stabilnoj vezi. POSAO: Danas vrlo lako možete sklopiti povoljan dogovor. ZDRAVLJE: Slabiji apetit.

Foto: pexels.com

JARAC

LJUBAV: Nemojte ignorisati partnera koji će danas biti raspoložen za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete se uplesti u neke sumnjive ili barem ne sasvim regularne poslove, a možete I izgubutu novac. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA 

LJUBAV: Na kraju ste neke faze. Ili se ništa neće desiti ili ćete steći tajnu simapatiju. POSAO: Najbolje radite onda kada je to za opšte dobro I u krajnjoj instance za čovečanstvo. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE 

LJUBAV: Osećaćete se kao da ste na “sedmom nebu”, ali pazite da se ne razočarate. POSAO: Danas ćete biti zainteresovani samo za zabavu i ljubav, ali ne i za posao. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija