• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2022

14:25

IDEALAN ODMOR ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK! Škorpije vole krstarenja, Ovnovi sportske manifestacije, a evo ko obožava da PUTUJE VOZOM

Pixabay

Horoskop

IDEALAN ODMOR ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK! Škorpije vole krstarenja, Ovnovi sportske manifestacije, a evo ko obožava da PUTUJE VOZOM

Podeli vest

Ako želite da svoju voljenu osobu obradujete nekim putovanjem, zavirite u njen horoskop, jer astrolozi kažu da svaki zodijak ima svoju omiljenu destinaciju

Pogledajte gde najviše vole da se odmaraju horoskopski znakovi.

Ovan

Odgovara mu odmor u okviru kojeg može da ide na sportske manifestacije (teniski turniri, fudbalske utakmice, auto-trke).

Bik

Najviše voli da putuje s prijateljima, sopstvenim automobilom. Ljubitelj je prirode i sela, ali ga privlače i Maroko i Egipat.

Foto: Pexels

Egipat

Blizanci

Rado putuje avionom. Najviše uživa u primorskim mestima poput Herceg Novog i venecijanskog Lida.

Rak

Voli da letuje i na moru i na planini. Privlače ga daleki gradovi i prekookeanske zemlje.

Lav

Voli mesta gde će moći da se druži sa mnogo ljudi, jer mu je pored komfora važan i provod. Las Vegas je idealno mesto za Lava.

Foto: AP/Tanjug

Beč

Devica

Ako želite da iznenadite Devicu, odvedite je na kolače u jednu od bečkih ili budimpeštanskih poslastičarnica jer uživa u razgledanju gradova.

Vaga

Obožava gradove gde može da kupuje. Idealna mesta za Vagu su Rim, Milano i Pariz.

Škorpija

Voli uzbudljiva prekookeanska krstarenja, gde sa partnerom može da uživa u aromatičnim koktelima, luksuzno opremljenim kabinama i noćnom kupanju.

Strelac

Putovanje mu je u krvi. Svejedno mu je gde će odsesti, ali uživa u razgledanju Portugalije ili Španije.

Foto: Rojters

Tibet

Jarac

Obožava da putuje vozom. Voli Irsku, Škotsku i Veliku Britaniju, zbog istorijskih zamkova, ali i drevne civilizacije Anda, Perua, Tibeta i Meksika.

Vodolija

Najviše voli da otputuje iznenada. Prijaju joj veliki gradovi poput Njujorka.

Ribe

Obožava krstarenja. Uz omiljeni koktel će najviše uživati na Malti, Maldivima ili Floridi.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija