• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2022

08:04

ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA STIŽE NOVAC DO 12. JUNA! Evo kome će zveckati pare u novčaniku

Pixabay

Horoskop

ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA STIŽE NOVAC DO 12. JUNA! Evo kome će zveckati pare u novčaniku

Podeli vest

Retrogradni Merkur je prestao, pa ćemo konačno osetiti da se stvari pomeraju sa "mrtve tačke". Pregovori kreću napred, a pojedini znakovi imaće sreće na finansijskom planu

Do juče smo bili svedoci haotičnih dešavanja kao posledica retrogradnog Merkura koji je usporavao i pregovore o novcu. Zbog toga od juče zvanično možemo racionalnije da razmišljamo o ulaganjima.

U narednoj nedelji do 12. juna novac će imati Strelčevi, Lavovi, Ovnovi i Ribe.

Foto: Freepik.com

Novčani horoskop

STRELAC - Saturn u dobrom aspektu sa Suncem donosi vam priliku da ostvarite pregovor o novcu koji će vam doneti veću zaradu. To je nešto što traje već duže vreme, a sada ima šanse da se ta situacija reši. Nećete baš "plivati u parama", ali zvezde rade za vas.

OVAN - Venera u Biku u aspektu sa Uranom ukazuje da razmišljate o ulganju u nešto što je rizično. Šanse su podjednako i dobre i loše, ali će vam biti primamljivo. Pazite da ne potrošite novca koji će vam biti neophodan do kraja meseca. Ujedno, očekujte da će vam jedna osoba vratiti novac koji je pozajmila od vas.

Foto: Pixabay

RIBE - Mars i Jupiter u drugom polju ukazuju na veću zaradu. Nije isključeno da ćete raditi više od jednog poslovnog projekta, pa ćete zbog toga imati novac. Za vas "nema zime", samo treba da budete mudri sa ulaganjima. Dobra saradnja sa Ovnovima. 

LAV - Merkur je krenuo juče napred, pa se vaša finansijska situacija menja na bolje. Imate mogućnost da dobijete novac koji kasni već nekoliko nedelja. To neće biti veliki novac, ali će vam značiti u narednom periodu. Dobra zarada posredstvom Bikova. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija