• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.06.2022

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 11. JUN: Lavovi će razmišljati o prošloj ljubavi, a OVAJ ZNAK očekuju bolovi u predelu leđa!

Pixabay

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 11. JUN: Lavovi će razmišljati o prošloj ljubavi, a OVAJ ZNAK očekuju bolovi u predelu leđa!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN

LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za to da napravite napredak u svom ljubavnom životu. POSAO: Promene u vezi karijere i posla. Možda I novi pravac u karijeri ako za to postoje uslovi. ZDRAVLJE: Virusne infekcije.

BIK 

LJUBAV: Trebaće vam jača volja iskombinovana sa taktom, kako biste odoleli iskušenjima koja dolaze. POSAO: Moguće je da ćete imati problema sa podređenima. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI 

LJUBAV: Bićete neobično zainteresovani za razne vrste iskustava. Možda vam se neko neočekivano dopadne. POSAO: Razmišljaćete o mogućnostima određenog privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

RAK 

LJUBAV: Može vam se desiti da budete uvučeni u odnos koji nećete sasvim razumeti, ali nećete moći da odolite. POSAO: Moguće je da ćete ući u partnerski posao ili ćete raditi u grupi. ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima ili kožom.

Foto: pexels.com

Blizanci će ući u partnerski posao

LAV 

LJUBAV: Nostalgično ćete razmišljati o nekoj prošloj ljubavi. POSAO: Uspeh ili prilike u vezi posla. Treba da iskoristite povoljan period jer sigurno imate potrebe. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Bićete komunikativniji I proaktivniji, što će vam obezbediti neke prilike za ljubav. POSAO: Solidna situacija, ali bez naročitih događaja u ovoj sferi, osim ako radite u medijima. ZDRAVLJE: Bol u predelu leđa.

VAGA 

LJUBAV: Može vas zainteresovati neko ko je daleko. Inače, obih dana muku mučite da uspostavite hamroniju u odnosu. POSAO: Firma u kojoj radite bi mogla da upadne u pravne ili finansijske teškoće. ZDRAVLJE: Gastritis.

ŠKORPION 

LJUBAV: I dalje ste u periodu koji mnogo obećava kada je ljubav u pitanju. POSAO: Možda ćete doživeti neprijatnosti na poslu, zbog lošeg ponašanja nadređenih. ZDRAVLJE: Slabi ste na poroke, a to vam ruši zdravlje.

STRELAC 

LJUBAV: Nestabilnost u sferi odnosa, mogući nesporazumi I uopšte loša komunikacija. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa sportom, vojskom I policijom. ZDRAVLJE: Uzimajte suplemente.

Foto: Pixabay

JARAC 

LJUBAV: Desiće se nešto zbog čega ćete biti prinuđeni da se prepustite struji. POSAO: Pokušajte da iskoristite svaku priliku koja se nudi, čak i ako vam deluje kao nešto ispod vaših kvalifikacija. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA 

LJUBAV: Ovo je vreme kada treba da iskoristite svoje mnoge društvene kontakte da pronađete ljubav. POSAO: Oprezno manipulišite novcem, moguća su loša ulaganja. ZDRAVLJE: Dijareja.

RIBE 

LJUBAV: Problemi u vezi zbog neiskrenosti. Vi često vrlo neozbiljno shvatate koncepte vernosti i otvorenosti u odnosu. POSAO: Moguće je da nađete bolje plaćen posao ili tezgu. ZDRAVLJE: Solidno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija