• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.06.2022

20:46

ČEKA IH NEVEROVATAN USPEH! Ženama rođenim u OVIM horoskopskim znacima srednje godine donose zrelost i hrabrost!

Freepik.com

Horoskop

ČEKA IH NEVEROVATAN USPEH! Ženama rođenim u OVIM horoskopskim znacima srednje godine donose zrelost i hrabrost!

Podeli vest

Mnogi maštaju o večnoj mladosti, godine prolaze i vreme ostavlja trag, hteli mi to ili ne. Ipak, mladost nema veze sa godinama, ona zavisi od toga kakav je vaš duh, energija, da li gajite snove, želje i ambicije, od energije koju emitujete i kakav stil života birate

Astrolozi su rangirali horoskopske znakove koji će procvetati u srednjim godinama – žene u ova 3 znaka očekuju samo uspeh i sreća posle 50. godine.

Bik: Stare dostojanstveno

Od svih znakova, Bik prihvata starenje. Bikovi još kao deca jedva čekaju da odrastu. Oni zapravo uživaju u tome da imaju više odgovornosti. Uvek izgledaju malo drugačije u poređenju sa drugom decom — generalno su tiši, smireniji i imaju samo nekoliko bliskih prijatelja. Kako postaju stariji, to ih stavlja ispred čopora u pogledu njihovih karijera jer su tako dobri u tome da ostanu fokusirani i da gledaju svoja posla! Kako Bik stari, primećuju da jača svoj pozitivan stav, razvija radnu etiku i zna šta želi od života. Žene u ovom znaku teže stalnom napretku, a srednje godine im donose zrelost i hrabrost da se upuste u nešto dobro i veliko.

Foto: Freepik.com

Žene u znaku bika teže stalnom napretku

Lav: Ima potencijal da uradi neverovatne stvari

Lavovi definitivno imaju tendenciju da rade impresivne stvari kako stare. Njihova glavna misija u srednjim godinama jeste učenje, napredak, razvoj na mnogim poljima. Moguće je da će neki Lavovi baš u ovim godinama upisati fakultet ili neki kurs, želeti da promene profesiju ili stil života u celosti. Ne plaše se promena, osećaju se nezaustavljivo i mnogi od njih imaju osećaj da je žaivotna čarolija tek počela. Znaju kako da uživaju u srednjim godinama, a nakon 50. rođendana pokušaće da otvore mnoga nova vrata u životu.

Foto: Shutterstock

Devica: Videće neverovatan uspeh kako bude starija

Dete Device uvek se oseća kao stara duša u poređenju sa svojim vršnjacima! Izuizetno su zrele još od rane mladosti, stoje čvrsto na zemlji i fokusiraju se na zadatke i planove. Devica je toliko praktična, organizovana i pažljiva, pa žene u ovom znaku zaista uspevaju da pokažu svetu koliko su jake i da mogu više od svih. Čini se da uvek dobijaju sjajne poslove odmah nakon fakulteta, na poslu konstantno napreduju, ističu se u svojim timovima. Kada dođe do starosti, Devica je uglavnom ostvarila većinu željenih stvari, ali za nju tu nije kraj. Ona želi da se usavršava, napreduje, otkrije neke nove horizonte. U 50. godinama žena u ovom znaku potpuno razume sebe, smanjuje perfekcionistički stav, opušta se, ali ne odustaje. Ona s godinama samo može sve više i više da cveta!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija