• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.06.2022

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 18. JUN: Device će brinuti o poslovnoj budućnosti, a OVAJ ZNAK će biti solidnog zdravlja!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 18. JUN: Device će brinuti o poslovnoj budućnosti, a OVAJ ZNAK će biti solidnog zdravlja!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Moguć fizički kontakt sa izabranom osobom, ili nekom drugom osobom. Bićete zainteresovani za fizičku komponentu ljubavi. POSAO: Nemojte zapostaviti svoje odgovornosti. ZDRAVLJE: Moguća infekcija.

BIK 

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo čulni što će naići na dobar odziv, pa je uživanje u ljubavi zagarantovano. POSAO: Posao će zahtevati saradnju, timski rad ili kreativnost. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa grlom.

BLIZANCI 

LJUBAV: Moguće je da će vas sa nekim zbližiti zajednička interesovanja ili isti ukus za stvari. POSAO: Imaćete korist ili uspeh ako se bavite kreativnošću ili marketingom. ZDRAVLJE: Prehlada.

Foto: Freepick

Blizance očekuje prehlada

RAK 

LJUBAV: Moguće je da će vas neko oboriti sa nogu, I da će sve biti baš onako kako ste zamišljali. POSAO: Očekuje vas uspeh ili napredak na poslu. ZDRAVLJE: Promenljivo zdravstveno stanje.

LAV

LJUBAV: Vaši pokušaji da opušteno uživate u ljubaviće naići na dobar odziv. Lako uspostvljanje emotivne konekcije sa drugima. POSAO: Ne trpite nepoštovanje, a upravo to možete doživeti na poslu. ZDRAVLJE: Moguć bol u predelu leđa.

DEVICA 

LJUBAV: Jake emocije će poremetiti vašu rutinu, ali doneće vam I mnogo uzbudljivih događaja. POSAO: Brinućete o svojoj poslovnoj budućnosti. ZDRAVLJE: Blago poboljšanje.

VAGA 

LJUBAV: Ušli ste u period nestabilnosti u sferi ljubavnih odnosa. POSAO: Dobit ili novac od svega što ima veze sa proizvodnjom I kreativnošću svake vrste. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

ŠKORPION 

LJUBAV: Možete doživeti uzbudljivo seksualno iskustvo ako ništa drugo. POSAO: Izbegavajte sukobe sa nadređenima. Vaša inicijativa neće biti cenjena. ZDRAVLJE: Pad imuniteta, sklonost infekcijama.

Foto: pexels.com

STRELAC 

LJUBAV: Partner će nametati svoja očekivanja, koja niste raspoloženi da ispunitejer ne volite uslovljavanje. POSAO: Izbegavajte ulaganja u partnerske poslove. ZDRAVLJE: Povreda kolena.

JARAC 

LJUBAV: Moguća afera sa nekim za koga radite ili sa nekim s kim ne biste trebali da se upustite u istu. POSAO: Bićete rastrošni pri baratanju sopstvenim budžetom. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete biti u društvu privlačnih osoba, pogotovo ako izađete na neko mesto zabave. POSAO: Vrlo lako dobijate ono što želite, jer znate kako ljude da naterate da ostvare vaše želje. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.

RIBE 

LJUBAV: Vi ste neko kome treba pozitivan odgovor na vaše nekada vrlo nerealne težnje. Izabrana osoba mora da ume da sanja sa vama. POSAO: Moguće je I službeni put. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija