• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

25.06.2022

12:52

STIŽE MLAD MESEC U RAKU! 29. jun je važan DATUM, a 4 znaka će NAJJAČE osetiti uticaj ovog MOĆNOG perioda

Horoskop

STIŽE MLAD MESEC U RAKU! 29. jun je važan DATUM, a 4 znaka će NAJJAČE osetiti uticaj ovog MOĆNOG perioda

Podeli vest

Pored retrogradnog Saturna i Neptuna, treba da se spremite za sledeći važan astrološki događaj, a to je mlad Mesec u Raku 29. juna

Mlad Mesec u vodenom znaku Raka staviće u fokus porodična dešavanja , a bićemo setni i nostalgični. Porodični problemi će isplaivati na površinu i sve što se tiče porodice i stana će biti važno. 

Rak je znak koji je promenljiv, pa ćemo zbog toga 29. juna biti usočeni sa poplavom emocija koje će osetiti svi horoskopski znakovi. Mlad Mesec je okidač koji podrazumeva da se treba da se posvetimo nečemu novom. 

Mlad Mesec je buđenje majčinskog instinkta na nov način, što će biti važno za pripadnice lepšeg pola. Ovaj aspekat je podsetnik kako treba da negujemo ljubav. 

Mlad Mesec u Raku najviše će uticati na Rakove, Ovnove, Jarčeve i Vage.

Foto: Pixabay

Mlad Mesec u Raku

RAK 

Vama će najteže pasti mlad Mesec jer ćete itekako morati da preispitujete lične odluke i stavove. Ovo je period koji vas tera na brinete više o sebi, umesto o drugima, ali i da razmislite da li je put kojim idete pravi.

OVAN 

Mlad Mesec će biti u vašem četvrtom polju doma i porodice. Nije isključeno ćete biti zabrinuti za jednu osobu iz porodice i to verovatno za roditelja. Ovo je takođe nostalgija za detinjstvom i nekim minulim vremenima koja više ne mogu da se vrate. Bićete ranjivi i emotivni.

JARAC

Ovaj aspekat ja za vas test na emotivnom planu. Ukoliko ste u braku ili imate partnera, morate da postavite nove prioritete u vašem odnosu. Tokom predstojećih dana u odnosu sa voljenom osobom je moguća kriza usled emotivnog nerazumevanja.

VAGA

Mlad Mesec u Raku je test na poslovnom planu. Ništa neće biti onako kako ste zamislili, pa ćete imati utisak da sav teret pada na vas. Potrebno je da imate više razumevanja prema zaposlenima. Poželećete da menjate radno mesto, poziciju ali i okruženje u kojem radite.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija