• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.07.2022

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 2. JUL: Lavove očekuju problemi u partnerskom poslu, a OVAJ ZNAK treba da jede lakšu hranu!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 2. JUL: Lavove očekuju problemi u partnerskom poslu, a OVAJ ZNAK treba da jede lakšu hranu!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Treba da pazite kako i šta govorite, i posebno da izbegavate nervozu i grubo obraćanje. POSAO: Imaćete višak energije zbog čega ćete morati mnogo manje da se trudite na poslu. ZDRAVLJE: Možete se povrediti.

BIK 

LJUBAV: Interesovaće vas površniji I prijateljski odnosi, ili flertovi. Ne toliko ozbiljna veza. POSAO: Vi bolje funkcionišete u paru nego solo, čak I u poslu. ZDRAVLJE: Moguća prehlada disajnih puteva.

BLIZANCI 

LJUBAV: Još jedan povoljan dan za ljubav. Iskoristite to. POSAO: Moguće je da ćete poslovati sa inostranstvom ali imajte na umu da sve neće ići glatko. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

RAK 

LJUBAV: Provešćete divne trenutke sa izabranom osobom, u razgovoru o emocijama i budućnosti. POSAO: Bićete opterećeni poslom ili nezadovoljni trenutnom situacijom. ZDRAVLJE: Loše varenje.

Foto: pexels.com

Rakovi će provesti divne trenutke sa izabranom osobom

LAV 

LJUBAV: Partner će biti loše volje, a samo vi ćete moći da popravite raspoloženje izabrane osobe. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili pravni problem zbog neke blokade. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA 

LJUBAV: U ovom period vam je bitno da je osoba koja je pored vas vrlo slobodnih shvatanja I dinamična. POSAO: Uspeh ili dobit od posla u vezi nekretnina ili od privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da ćete morati da birate između osobe koja vam uliva sigurnost I one koja vam je uzbudljiva. POSAO: Mogući problemi zbog impulsivnih novčanih ulaganja. ZDRAVLJE: Grlobolja.

ŠKORPION 

LJUBAV: Moguće je da će vas danas proganjati neke vaše greške iz prošlosti, ili ćete ih vi tako doživeti. POSAO: Moguće pogrešno ulaganje ili nepažnja u vezi novca. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Moguća je komunikacija s nekim ko vas privlači, moguće flert ili razmena komplimenata. POSAO: Uvek imate potrebu da se dokažete a danas možete I dobiti priliku za to. ZDRAVLJE: Jedite lakšu hranu.

JARAC 

LJUBAV: Dopašće vam se neko, ali moguće da neće biti šansi da s tom osobom ostvarite vezu. POSAO: Osećaćate se neadekvatno zbog toga gde se nalazite profesionalno. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: pexels.com

VODOLIJA 

LJUBAV: Bićete I suviše mizantropični I skloni tome da se osamljujete da biste imali sreće u ovoj sferi. POSAO: Imaćete utisak da vam okolnosti nisu naklonjene iako vi dajete sve od sebe. ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

RIBE 

LJUBAV: Okolnosti vam idu na ruku I zbog toga ne morate mnogo da se trudite. POSAO: Karijera će vam možda malo nazadovati. To će vas zabrinuti, ali nema razloga jer će sve leći na svoje uskoro. ZDRAVLJE: Alergija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija