• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

17.07.2022

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 18. DO 25. JULA! Ovnovi treba da ČUVAJU novčanik, Rakovima dobri PREGOVORI, a evo ko ima TAJNE NEPRIJATELJE na poslu

Freepik.com

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 18. DO 25. JULA! Ovnovi treba da ČUVAJU novčanik, Rakovima dobri PREGOVORI, a evo ko ima TAJNE NEPRIJATELJE na poslu

Podeli vest

Pred nama je zanimljiva astrološka nedelja jer su na nebu retrogradni Saturn, Neptun i Pluton, a ubrzo će im se pridružiti i Jupiter od 29. jula. Sve to doprinosi da idemo korak napred, a nazad dva, ali ćemo ujedno i naučiti najvažnije lekcije u godini koja je pred nama

OVAN

Posao - Mars se bliži Uranu, pa treba da budete oprezni sa finansijama. Imate velike šanse da vas neko prevari za novac. Merkur u Lavu ukazuje  na vašu potrebu da uradite velike stvari na poslu, ali to trenutno nije izvodljivo. Venera u Raku ukazuje da ćete više da se bavite pitanjem stana. Pravi je momenat za renoviranje doma.

Ljubav - Venera ulazi u Raka, pa će partner biti romantičan. Jedno je sigurno, u vašem emotivnom odnosu će biti više romantike. Ovo je period posvećnosti i negovanja porodičnih vrednosti. Ukoliko ste slobodni, imaćete zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je emotivnija od vas.

Zdravlje - Bolovi u grlu.

 

BIK

Posao - Pred vama je nedelja u kojoj ćete olako povući rizične poteze. To nije tako dobro, jer posle nekih odluka neće biti povratka. Venera u Raku vam donosi bolje pregovore, pa ćete imati veliku moć ubeđivanja. Moguće je kraće putovanje. Rak će vam ponuditi saradnju.

Ljubav - Mars u vašem znaku donosi vam češće konflikte sa partnerom. Iako ćete zbog Venere u  Raku biti popustljivi, partner će često želeti da se raspravlja sa vama. Nedelja koja je pred vama je lepa za dopisivanje i romantične poruke.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Freepik.com

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao - Merkur ulazi u Lava, što poboljšava vaše pregovaračke sposobnosti. Imaćete veliku moć ubeđivanja, a telefon će vam non-stop zvoniti. Osetićete nalet samopouzdanja koji vam je nestojao u prethodnom periodu. Venera u Raku poboljšaće vam finansijsko stanje.

Ljubav - Jupiter u donosi vam novo poznanstvo i dopisivanje na raznim aplikacijama. Merkur u trećem polju čini vas raspoloženim za svaki vid dopsivanja i bićete otvoreniji nego u prethodnom periodu.

Zdravlje - Bolje.

 

RAK

Posao - Jupiter u dobrom aspektu sa Merkurom donosi vam odličan dogovor za posao. Imate šanse da dobijete bolje plaćenu poslovnu ponudu. Ovo je prilika da dobijete ponudu iz snova, samo ako budete dovoljno taktični. Očekuje vas veća zarada ove nedelje.

Ljubav - Venera ulazi u vaš znak, što znači da ćete biti hartizmatični i privlačni za osobe suprotnog pola. Pred vama je lep period za ljubav, a nije isključeno da ćete se zaljubiti. Pravo je vreme za ljubav, tako da treba da iskoristite dobar uticaj Venere.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepik.com

LAV

Posao - Sunce se bliži vašem znaku, tako da ćete se konačno povratiti nakon nekoliko nedelja. Osetićete povratak samopouzdanja i planete će više raditi za vas. Bićete u poziciji bolje da organizujete posao, ali zbog Marsa u Biku nikako nećete tolerisati autoritet. Imaćete česte sukobe sa nadređenima kako posao treba da se obavlja.

Ljubav - Venera u polju tajni donosi vam sastanke na mestu zatvorenog tipa. Emocije ćete skrivati za sebe, a neko će uspeti duboko da vas osvoji kao osobu. Imaćete tajna osećanja prema nekome ko na neki način nije slobodan. Paztite u kakve veze se upuštate.

Zdravlje - Osetljivo.

 

DEVICA

Posao - Merkur ulazi u Lava, pa ćete imati utisak da se mnogo toga dešava iza vaših leđa. Imaćete u tajne neprijatelje na radnom mestu, a ubrzo ćete i saznati za tako nešto. Podrška jednog Raka neće izostati.

Ljubav - U ovom periiodu ćete više biti emotivno zatvoreni. Osećate da vam je potrebna prijateljska podrška i jedino iz takvog odnosa može da se rodi ljubav. Ukoliko ste slobodni prijaće vam društvo Rakova. A ako ste u braku treba više da razgovarate.

Zdravlje - Psihosomatski problemi.

Foto: pexels.com

VAGA

Posao - Venera ulazi u Raka, pa rastu i vaše ambicije. Želite da realizujete veliki projekat, ali to neće proći bez komplikacija. U ovom periodu treba da se borite za svoje ambicije, ali budite svesni da neće ići sve po planu. Osoba u znaku Lava može da vam bude velika podrška.

Ljubav - Venera ulazi u Raka, pa ćete postati emotivniji i ranjiviji prema osobama koje volite. Ipak, partner će pokazati težu stranu svog karaktera, pa će često biti nesporazuma. Vage koje su u vezi mogu da imaju krizu jer parner neće biti tolerantan.

Zdravlje - Osetljiv stomak.

 

ŠKORPIJA

Posao - Mars u aspektu sa Uranom donosi vam nepredviđene okolnosti na radnom mestu. Izenadni preokreti, intrige i čudni odnosi sa saradnicima. Mogući su iznenadni preokreti i promena radnog mesta "preko noći". Brzo ćete donositi odluke koje će uticati na tok čitave karijere.

Ljubav - Očekuje vas kriza u ljubavnim odnosima. Partner neće biti spreman na kompromise, a vi ćete to lično doživljavati. Ukoliko ste u braku trebaće vam više vremena za sebe. Prijaju vam Rakovi i osobe sa kojima možete da promenite grad ili državu.

Zdravlje - Čuvajte se povreda.

Foto: Freepik.com

STRELAC

Posao - Mars i Uran na poslu donose vam zemljotres koji ćete osetiti. Uslediće promena koju niste očekivali i treba da znate da stvari nisu onakve kakve se čine da jesu. Biće novih pregovora oko finansija. Moguća je promena profesije.

Ljubav - Merkur u Lavu ukazuje na mogućnost zajedničkog putovanja. Ukoliko ste slobodni, jedna osoba će vam najaviti svoj dolazak. To može da bude zanimljiv susret. Iako vas posao opterećuje, treba više da gledate sebe.

Zdravlje - Lošije.

 

JARAC

Posao - Saturnovi aspekti sa Uranom su kao "sudar titana", jer predstavljaju suprotnosti koje vas teraju da menjate svoj život. Krenuli biste napred, ali morate da prevazilazite stare probleme. Merkur u Lavu donosi vam dobru vest tokom nedelje, a biće važna zbog posla.

Ljubav - Venera u Raku unosi potrebu emotivnije da sagledavamo odnose koji su važni. Partner će zahtevati da budete brižniji prema njemu i to će vas povremeno zamarati. Imaćete susret sa osobom koja je na neki način poznata javnosti.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Freepick

VODOLIJA

Posao - Mars i Uran u Biku izazivaju komplikacije i napetost u bilo kakvim odnosima. Pred vama je otežana nedelja u kojoj ne treba mnogo da rizikujete. Uvidećete da se stvari same po sebi komplikuju. Iskoristite savet jednog Ovna.

Ljubav - Pojačana nervoza i tenzije donose vam buru u emotivnim odnosima. Partner će imati problem da razume vaše promene raspoloženja. Ukoliko ste u vezi moguć je iznenadni raskid. Niste u periodu kada ste spremni da pravite kompormise.

Zdravlje - Lošije.

 

RIBE

Posao - Mars u Biku je sve bliži Uranu, pa treba da budete oprezni u komunikaciji. Mnoge vaše reči će biti pogrešno shvaćene, pa ćete zbog toga imati rasprave sa osobama koje vas okružuju. Merkur u šestom polju donosi vam novu poslovnu saradnju sa Lavovima i mogućnost novčanog dobitka. 

Ljubav - Merkur u Lavu donosi vam ljubav na poslu ili preko poslovnih kontakata. Neko koga poznajete preko posla će stupiti sa vama u kontakt i predložiće vam susret. To može da bude zanimljivo. Venera u Raku ukazuje da lako možete da se zaljubite u ovom periodu.

Zdravlju - Dobro.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija