• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.07.2022

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 16. JUL: Rakovi će dobiti neki veći novac, a OVAJ ZNAK će se odlično osećati!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 16. JUL: Rakovi će dobiti neki veći novac, a OVAJ ZNAK će se odlično osećati!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde donose danas

OVAN 

LJUBAV: Dosta aktivnosti u ovoj sferi I raznih događaja. Biće vam teško da napravite pravi izbor jer će vaša osećanja biti promenljiva. POSAO: Problemi u parterskom poslu ili u vezi pravnih I zakonskih pitanja. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

BIK 

LJUBAV: Srešćete nekog ko je vrlo pristupačan, I generalno nećete morati da se trudite na nađete prilike, već če one naći vas. POSAO: Uspeh u radu sa decom I obrazovanju mladih. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BLIZANCI 

LJUBAV: U ovom period vas je najlakše zavesti uz romantičnu večeru. POSAO: Dobar dan za finansije, moguć dobitak iz više različitih izvora, I pogotovo dobar za bilo kakvu trgovinu. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

Foto: pexels.com

Blizanci će se odlično osećati

RAK 

LJUBAV: Neće biti prepreka na putu ka potpunoj emotivnoj ispunjenosti jer će kominikacija sa partnerom biti savršena. POSAO: Moguće je da ćete dobiti veći novac, bonus ili ostvariti zaradu. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV 

LJUBAV: Iako ste pre svega usmereni na karijeru, to vam neće smetati da se posvetite svom partner jer će vas ljubav napuniti pozitivnom energijom. POSAO: Pozitivan trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA 

LJUBAV: Svima je simpatična vaša sposobnost da uživate u malim životnim zadovoljstvima. Jer vi ste skromni po prirodi. POSAO: Sreća u radu sa lepotom, kreativnošću I umetnošću. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da će vaš partner biti u loše raspoložen I da će vas to gurnuti u naručje neke druge osobe. POSAO: Možete imati problema sa ljudima koji rade za vas. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION

LJUBAV: Želite da svima obznanite svoju naklonost prema izabranoj osobi. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru priliku za posao preko nekog poznanstva ili čak osobe koja vam se dopada ili partnera. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: pexels.com

STRELAC 

LJUBAV: Mnogo emocija I dobra komunikacija sa drugima. Lako ćete uspostaviti bliskost sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Očekujte da stvari funkcionišu bez problema u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Neujednačen apetit.

JARAC

LJUBAV: U potrazi ste za nekim s kim možete da razmenjujete znanje I ideje. POSAO: Moguć nesporazum sa nadređenima ali inače bez većih problema u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VODOLIJA 

LJUBAV: Uspostavljaćete odnose pre svega na nivou komunikacije. Lako poznanstvo I bliskost sa nekim ko dolazi iz neke druge kulture. POSAO: Nesigurna situacija na planu karijere. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 

LJUBAV: Iskazaćete svoja osećanja ne neki posredan ali vrlo romantičan način. Inače ste vrlo romantični u posledne vreme. POSAO: Moguća dobit od svega što ima veze sa samoizražavanjem. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija