• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.07.2022

16:25

NEVEROVATNO STRASTVENE I TERITORIJALNE! Žene rođene u sledećim horoskopskim znacima će vam doći glave!

Pixabay

Horoskop

NEVEROVATNO STRASTVENE I TERITORIJALNE! Žene rođene u sledećim horoskopskim znacima će vam doći glave!

Podeli vest

Postoje žene koje obožavaju da budu glavne u vezama. Veruju da imaju pravo da budu dominantne, što zbog svog karaktera, što zbog svog izgleda

Astrolozi navode da se najdominantnije žene rađaju u sledećim horoskopskim znacima.

1. Ovan

Žene u ovom znakom vrlo su otvorene kada je reč o tome šta žele i ne ustručavaju se da daju ljudima do znanja šta očekuju od njih. Kao rezultat toga, Ovan je jednostavno znak s najvećim stupnjem dominacije. Ove žene nikada ne ostaju u pozadini i stalno same preuzimaju situaciju.

Foto: Shutterstock

Žene rođene u znaku ovna su najdominantnije!

2. Lav

Žena Lav dobro je poznata po tome što je rođeni vođa i često je dominantna u svom društvenom krugu. Pripadnice ovog znaka mogu biti agresivne i arogantne. Neće prestati da pričaju o tome da znaju šta je najbolje za vas. Kada postanu fiksirane na nešto, one mogu da postanu skoro pa agresivne. Ona samo preuzima uzde ne razmišljajući o osećanjima druge strane. Takođe često uspevaju da navedu druge da slede njihov primer svojim stavom.

3. Škorpija

Žene Škorpije su neverovatno strastvene, ali ono što mnogi ne znaju o njima je da su takođe čuvene po tome što imaju stav – ‘nikad ne oprosti i ne zaboravi’. Osim toga, one su dominantne i žestoko štite partnere. Ove žene kada uspostave dominaciju doživljavaju sadistički uzlet. Žena Škorpija će ostvariti svoje ciljeve uprkos svim izazovima. Škorpije mrze da budu pod kontrolom drugih i uvek vole da su one glavne.

Foto: Pixabay

4. Strelac

Žene u znaku Strelca ne ustručavaju se da preuzmu inicijativu kada je potrebno, ali ni da progovore kada je potrebno da se čuje njihovo mišljenje. Međutim, one često postaju dominirajuće i kontrolišuće prema drugima u pokušaju da urade stvari na svoj način. Jedine stvari koje su važne ovim ženama su njihova sloboda i ispunjenje – i zbog ovakvog načina razmišljanja izgledaju kao dominantne u svojim odnosima.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija