• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2022

15:00

LJUBAVNI HOROSKOP DO 30. JULA! Strelčevi su MAMAC za suprotan pol, Škorpijama RASKID, a ovaj znak nije zainteresovan za LJUBAV

Shutterstock

Horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP DO 30. JULA! Strelčevi su MAMAC za suprotan pol, Škorpijama RASKID, a ovaj znak nije zainteresovan za LJUBAV

Podeli vest

Astrolozi nagoveštavaju da su pred nama zanimljivi dani, jer Jupiter kreće retrogradno, a mlad Mesec u Lavu biće 28. jula. Sve to će uticati na naša emotivna stanja

OVAN

Naredni period će biti sličan prethodnom kada je vaš ljubavni život u pitanju. Najbolje je da se koncentrišete na druženje i površne flertove i ne pokušavate da ostvarite trajan odnos, jer vam to neće poći za rukom.

BIK

Bićete mnogo aktivniji nego inače. Manje ćete biti pasivni, a više sprovoditi konkretne akcije koje će dovesti do ispunjenja vaših snova. Ti pokušaji će dovesti do pozitivnih pomaka u ljubavi.


BLIZANCI

Biće prilike za fizički kontakt sa nekim ko će vas privući. Bićete skloni kratkim aferama i eksperimentisanju, a čak i ako budete poželeli nešto više od toga, okolnosti neće dopustiti da se to ostvari.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop

RAK

U drugom delu sedmice doživećete neke lepe trenutke. Moguće je da ćete prisustvovati srećnom događaju ili ćete putovati i stvoriće se prilika za romansu ili ljubav sa nekim ko živi daleko.

LAV

Naredni period neće biti naročito uzbudljiv kada je vaš ljubavni život u pitanju. Moguće je da neće biti nikakvih dešavanja, a ako bude, to će biti neke promene koje vam se neće dopasti.


DEVICA

Biće dosta prilika za flert na radnom mestu, ali ništa od toga neće voditi ka ulasku u vezu. Najverovatnije će sve ostati na tom nivou, ali donekle skandalozno ponašanje može da naruši vašu reputaciju.

Foto: Shutterstock

VAGA

Okolnosti bi mogle da vas razdvoje od izabrane osobe. To možda i neće biti tako loše, jer vama sad više prija da budete sami i sačuvate energiju. Niste sposobni da fokusirate energiju na ljubavni život, pa je pauza dobra.

ŠKORPIJA

Ljubavni život će vam biti prilično buran i moguć je i raskid ako ste već u vezi. Sukob i nerazumevanje u odnosu, preterana očekivanja i ego problem, sve će se to nagomilati i pogurati odnos ka promeni.

Foto: Shutterstock

STRELAC

Vaš avanturizam će posebno biti naglašen. Bićete otvoreni za druge i svima privlačni zbog toga. Vaš entuzijazam i pozitivan odnos prema životu će takođe privući fanove. Ako ste u vezi, imaćete problema zbog toga.

JARAC

Ušli ste u burniji period za odnose i ljubav. Primetićete da imate da drugi reaguju na vas sa otvorenošću koja pre nije bila prisutna. Upoznaćete kvalitetne osobe za koje se čovek lako zainteresuje.

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

Vrlo je teško na bilo koji način se složiti s vama ovih dana, a kamoli bitisati u harmoniji sa vama. Bićete skloni raspravama, nervozni ili pak totalno odsutni, pa nema razloga da očekujete pozitivan pomak u ljubavi.


RIBE

U narednom periodu ćete imati problema da ostvarite stabilnost u ljubavi, a možda čak nećete biti ni zainteresovani za to. Moguće je da će se stvoriti prilika za tajnu vezu koja definitivno neće biti stabilna ili ozbiljna.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija