• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

26.07.2022

07:14

STIŽE MLAD MESEC U LAVU! Najsnažniji uticaj će imati na 4 ZNAKA - 28. jul je KLJUČAN datum

pexels.com

Horoskop

STIŽE MLAD MESEC U LAVU! Najsnažniji uticaj će imati na 4 ZNAKA - 28. jul je KLJUČAN datum

Podeli vest

Pred nama je izazovna astrološka nedelja jer nas očekuje mlad Mesec u znaku Lava 28. jula, a zanimljivo je da istog dana kreće i retrogradni Jupiter

Svaki mlad Mesec, pa tako i ovaj u Lavu je okidač za preipistivanje sopstvenog života. Ukoliko je vaš život zapao u ritinu, mlad Mesec navodi vas na promene.

Lav je jedan od tri vatrena znaka koji simbolizuje ponos, dostojanstvo, pa ćemo raditi na tome da odbacimo sve ono što nas je sprečavalo da budemo autentični.

Mlad Mesec u Lavu je poseban, jer donosi promene koje su nam potrebne. To je otkrivanje nečega što nosimo dugo u sebi. Mlad Mesec u Lavu je potreba da živimo ono što nosimo istinski u srcu. 

Ipak, svaki mlad Mesec je okidač za psihološke krize, pa će pojedinim znakovima ovaj astrološki period pasti teže nego ostalima.

Mlad Mesec imaće najsnažniji uticaj na Lavove, Vodolije, Škorpije i Bikove. Njegov najpozitivniji uticaj osetiće Strelčevi i Ovnovi.

Foto: pexels.com

Mlad Mesec u Lavu

LAV

Mlad Mesec u vašm znaku navodi vas na preispitivanje o sopstvenom životu. Osetićete nalet snažne energije ali i poriv da se borite za ciljeve koji su vam važni. Pokazaćete borbeni duh i istrajnost u svojim ciljevima. Mlad Mesec u vašem znaku uhvatiće dobar aspekat sa Jupiterom iz Ovna, pa imate šansu da promenite nešto u svom životu zbog čega ćete se osećati bolje kao osoba. 

VODOLIJA

Mlad Mesec donosi vam preispitivanje braka ili partnerstva koje vam je bitno. Partner će želeti jedno, a vi drugo. Zbog toga će biti teško da pronađete kompromis. Borićete se za svoje snove, a partner to neće uspeti da razume. Probajte da pronađete balans u odnosima koji su vam važni.

Foto: pexels.com

ŠKORPIJA 

Mlad Mesec u desetom polju donosi vam borbu za ciljeve u karijeri. Imaćete utisak da je to komplikovanije nego što jeste, ali će vam biti najbitnije da konačno radite ono što volite. Mnogi pripadnici vašek znaka će konačno shvatiti šta je ono čime žele da se bave u poslovnom smislu.

BIK

Pred vama je datum u kojem ćete morati da rešite neke porodične odnose. Jedna osoba iz porodice, verovatno roditelj, zadaće vam mnogo briga. Taj odnos mora da se reši i zbog toga se osećaju tenzije. U ovom periodu ćete se više baviti pitanjem stana.

Strelčevi i Ovnovi koji će ovaj aspekat doživeti kao pozitivan, po prvi put u svom srcu će osetiti šta je ono što stvarno žele za sebe u životu. To će na neki način biti otkriće o sebi, a ujedno i potreba da se energija usmeri u tom pravcu.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija