• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.07.2022

18:37

BRAĆA I SESTRE ZA POŽELETI! Osobe rođene u nekim od sledećih horoskopskih znakova su puni ljubavi i pažnje!

Horoskop

BRAĆA I SESTRE ZA POŽELETI! Osobe rođene u nekim od sledećih horoskopskih znakova su puni ljubavi i pažnje!

Podeli vest

Astrolozi kažu da osobe rođene u nekim od ovih horoskopskih znakova važe za najbolju braću i sestre

Porodica i odnosi među njenim članovima, posebno tokom detinjstva, ostavljaju neizbrisiv trag na život svakog pojedinca. U horoskopu, naše poreklo i porodica prikazani su 4. kućom kroz koju se, između ostalog, "gleda" i odnos s braćom i sestrama. U zavisnosti od planeta koje imamo u toj kući i odnosa koji one grade može se objasniti zašto neko ima blizak i privržen odnos s braćom ili sestrama ili zašto dolazi do otuđenja sa onima koji su nam najbliže krvno srodstvo.

Recimo, Venera u 4. kući govori o ljubavi i slozi, kao i o velikoj povezanosti između članova porodice, dok Mars donosi nadmetanje između braće i sestara i ljubomoru koja se teško kontroliše čak i kasnije tokom života.

Ipak, postoje 3 horoskopska znaka koja se samo mogu poželeti za brata ili sestru. Brižni su, odani i najveća podrška tokom života, jednostavnije rečeno, oni koji ih imaju za brata ili sestru pravi su srećnici.

Foto: pexels.com

Sestre

Vaga

Vage kombinuju sve kvalitete koje biste želeli da vidite u svom bratu ili sestri. Oni održavaju komunikaciju s bliskim ljudima i ozbiljno shvataju svaki odnos. Izuzetno su privrženi i trude se da po svaku cenu izbegnu bilo kakav konflikt, čak i dok su deca. U slučaju teških trenutaka za porodicu, na njih se u potpunosti možete osloniti. Osim toga, vage su veoma zabavne i s njima vam nikada neće biti dosadno. Uživaćete da zajedno provodite vreme. Njihov šarm, duhovitost i veselost privlači ljude. Imaju moć da šarmiraju svakoga sa kim se sretnu, a vi ćete biti ponosni što imate takvog brata ili sestru.

Ribe

Ako su vaš brat ili sestra u horoskopu ribe, možete računati da ćete do kraja života imati neiscrpan izvor ljubavi, predanosti i razumevanja. Ribe uvek vide samo dobro u ljudima i bez ustezanja će stati na vašu stranu, čak i na sopstvenu  štetu. Oni će vam pružiti puno ljubavi jer shvataju koliko ste važna osoba u njihovom životu i možete računati na njihovu podršku do kraja života. Čak i ako se sticajem životnih okolnosti odsele daleko od vas, daljina neće biti prepreka da održite bliske odnose. Riba će, s druge strane, potajno patiti što je daleko od svojih najvoljenijih. Oni su čuvari tajne, pa možete bez problema da im kažete sve što vam leži na srcu jer vas nikad neće osuđivati, a vaše tajne će čuvati do kraja života.

Foto: Pixabay

Bik

Brat ili sestra u znaku Bika je ozbiljna osoba još od malih nogu. Bez obzira na to da li su stariji ili mlađi od vas, još od najranijeg detinjstva će se postaviti kao zaštitnik. Bik je odan brat ili sestra do kraja života i ne daj bože da vas ko dirne, to je za bikove isto kao da su ga takli u zenicu oka. U stanju su da sravne sve sa zemljom samo zato što vas je neko mrko pogledao. Za vas su spremani da idu u vatru ili vodu, ne pitajući zašto. Jedina mana im je što su tvrdoglavi, pa su svađe, posebno u periodu detinjstva, neizbežne ako pokušavate da ga ubedite da greši. Međutim, koliko god da je ljut na vas niko i ništa neće sprečiti bika da vas podrži, zaštiti i bude uz vas u svim životnim situacija.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija