• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.07.2022

22:04

3 NAJOPASNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA! Bije ih loš glas!

Horoskop

3 NAJOPASNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA! Bije ih loš glas!

Podeli vest

Astrolozi iskusno tvrde da se najviše kriminalaca rađa u ovim horoskopskim znacima

Strelac

Strelci se dobro kotiraju na lestvici uhvaćenih kriminalaca – treći su najbrojniji zločinci. Najčešće se bave raznim prevarama, a učestvuju i u pljačkama i vrlo su vešti lopovi. Zanimljiv je podatak i da strelci vrlo retko povrede svoje žrtve, što je pokazatelj da u kriminalu učestvuju isključivo radi finansijske koristi, ili čak i nužde.

Foto: Pixabay

Provalnik

Škorpija

Uprkos tome što su na lošem glasu zbog svog temperamenta, Škorpije su tek deveti na FBI-ovoj listi najčešćih kriminalaca. Ipak, pogleda li se presek serijskih ubica i psihopata – njih je najviše među Škorpijama. Oni u kriminalne radnje ulaze bez milosti, što ih čini idealnim plaćenim ubicama, a na zločin ih često navodi ljubomora ili povređena sujeta.

Foto: Pixabay

Rak

Prema statistici FBI, najviše kriminalaca je rođeno upravo u ovom znaku. Skloni su nasilnim delima u trenucima potpune psihičke rastrojenosti, a najčešće je reč o ubistvima iz strasti ili osvete i otmicama. Budući da teško kontrolišu temperament, Rakovi su prvi koji će ubiti svog šefa zbog otkaza. Nakon što su uhvaćeni, deluju izgubljeno, mada i dalje smatraju da su njihove žrtve to „zaslužile“.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija