• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.08.2022

17:54

MUŠKARCI IM SE KLANJAJU! Najfatalnije žene se rađaju u sledećim horoskopskim znacima!

Pexels

Horoskop

MUŠKARCI IM SE KLANJAJU! Najfatalnije žene se rađaju u sledećim horoskopskim znacima!

Podeli vest

Žene rođene u znaku lava, škorpije i strelca nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Muškarci pred njima padaju kao pokošeni

Kako bi bila nezamenljiva, žena uvek mora biti drugačija, smatrala je čuvena Koko Šanel. Svaka žena ima neki tajni adut kojim osvaja muškarce. Međutim, postoje 3 vrste dama koje su potpuno neodoljive jačem polu. To nema nikakve veze sa njihovim fizičkim izgledom već sa energijom i način na koji deluju na muški rod.

Lav

Lavice su pune samopouzdanja. Čak i kad nisu lepotice, njihovo držanje, stav i način na koji hodaju muškarce baca na kolena. Jači pol jednostavno ne može da odoli ženi koja izgleda i ponaša se kao kraljica i takav tretman očekuje od muškarca.

Pune samopouzdanja i strasti, ove žene znaju šta žele i kako da to ostvare. Uvek su u centru pažnje, šarmantne i duhovite. Najčešće su sportske građe, graciozne, pa samom svojom pojavom privlače pažnju suprotnog pola. Vole kad su sve oči uprte u nju kao da je pod reflektorom i po tome ćete je prepoznati među drugim damama.

Foto: pexels.com

Lavice su uvek u centru pažnje

Škorpija

Strastvena, tajnovita i vatrena tigrica u krevetu Škorpija je još jedna dama koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Prepoznaćete je po izražajnim očima bez obzira koje su boje i senzualnim usnama. Zrači neverovatnim seksipilom, obdarena je oblinama i ne postoji muškarac koga ne može da zavede.

Na koga se Škorpija ustremi, taj nema šanse da joj odoli. Oblače se i šminkaju vrlo umereno pa njihov istančan ukus dolazi do izražaja. Njena ljubav je vatrena i iskrena to je žena koja se ne zaboravlja nikad u životu čak i ako nije lepotica. Ne prašta izdaju i tad postaje nemilosrdna a njena osveta je sračunata i udara tamo gde najviše boli.

Strelac

Žene u ovom horoskopskom znaku su vrcave, duhovite i umiljate kao mače. Muškarac koji joj se dopada postaje joj prijatelj sve dok mu se ne uvuče pod kožu i ne shvati da bez njen više ne može da živi. Dame u znaku Strelca su izuzetno zgodne, lepe i atraktivne. Imaju izvajane duge noge koje rado pokazuju u šorcevima ili kratkim suknjama.

Foto: pexels.com

Uvek su  originalne, posebno kad su u pitanju pokloni za voljenog muškarca. Vole da putuju, avanturističkog su duha i treba im muškarac koji će moći da ih prati. U gomili lepotica uvek ćete ih uočiti po osmehu i iskricama u očima jer se dobro osećaju u sopstvenoj koži.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PSI I HOROSKOP! Koja rasa je najidealnija za vas?
Horoskop

PSI I HOROSKOP! Koja rasa je najidealnija za vas?

Horoskopski znak često otkriva puno čoveku. On ponekad može predvideti sve – od vaše omiljene boje, omiljene biljke pa sve to vaše radne etike, a možda želite sa saznate i šta kažu zvezde kada su u pitanju rase pasa i koja od njih bi se najbolje slagala s vašim karakterom

04.08.2022

22:04

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija