• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.08.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 6. AVGUST: Bikovi će imati uspeha u oblasti trgovine, a OVAJ ZNAK će potpisati bitan ugovor!

pexels.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 6. AVGUST: Bikovi će imati uspeha u oblasti trgovine, a OVAJ ZNAK će potpisati bitan ugovor!

Podeli vest

Subota je kao stvorena za odmor, ali mnogi horoskopski znaci će biti aktivni na poslovnom polju

OVAN

LJUBAV: Neko će vas oboriti s nogu, a moguće je da ćete morati da tajite svoja osećanja. POSAO: Uspostavljanje novih dogovora i partnerstava. ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

BIK

LJUBAV: Iako imate prilika za ljubav, nisu ono što tražite jer je u ovom periodu situacija vrlo nestabilna. POSAO: Uspeh u oblasti trgovine. ZDRAVLJE: Moguća je prehlada.

BLIZANCI

LJUBAV: Možda ćete razmišljati o raskidu jer ste nezadovoljni ljubavnim životom. POSAO: Ohrabriće vas uspeh koji ste doživeli u poslednje vreme. ZDRAVLJE: Moguće upale.

Foto: pexels.com

Blizanci će možda razmišljati o raskidu

RAK

LJUBAV: Bićete emotivno otvoreni, ali više za prijateljske odnose nego za ljubav. POSAO: Mučiće vas to što trenutno imate velikih problema. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Vaša samouverenost će doći do izražaja jer ćete biti svesni toga da izgledate dobro. POSAO: Moguće je da ćete potpisati neki bitan ugovor. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

DEVICA

LJUBAV: Niste usmereni na ljubav koliko na posao, ali i tamo možete upoznati nove ljude. POSAO: Mogući problemi u vezi sa međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Nervoza.

VAGA

LJUBAV: Možda ćete započeti vezu na nekoj socijalnoj mreži. POSAO: Mogući su pravni problemi ili ćete se baviti pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Osetljivo.

ŠKORPION

LJUBAV: Osećaćete se energično, zbog čega vam neće biti teško da se potrudite da napravite progres u ovoj sferi. POSAO: Budite oprezni dok rukujete alatom. ZDRAVLJE: Infekcija.

STRELAC

LJUBAV: Ne treba da imate prevelika očekivanja. POSAO: Uspeh više postignut kroz druge i neke kontakte koje gajite nego lični. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

Foto: pexels.com

JARAC

LJUBAV: Razmišljaćete o nekome, ali to možda neće biti dovoljno da nešto i preduzmete po tom pitanju. POSAO: Sledi vam uspeh ako se bavite umetnošću. ZDRAVLJE: Infekcija.

VODOLIJA

LJUBAV: Razvićete interes za nekoga ko je već duže vreme u vašem okruženu. POSAO: Moguće su greške u radu zbog nepoznavanja propisa. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

RIBE

LJUBAV: Dobar porodični život. To je posebno povoljno za one koji su već u braku ili žive sa partnerom. POSAO: Trenutna nepovoljna situacija. ZDRAVLJE: Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija