• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.08.2022

17:31

ŠAMPION KADA JE VARANJE U PITANJU! Horoskopski znak koji čini preljubu na svakom koraku!

Shutterstock

Horoskop

ŠAMPION KADA JE VARANJE U PITANJU! Horoskopski znak koji čini preljubu na svakom koraku!

Podeli vest

Svaki horoskopski znak može da da bude na iskušenju da prevati svog partnera, ali je istraživanje pokazalo da se jedan izdvaja kao onaj koji najčešće vara

Naime, jedna web stranica koja se bavi upozavanjem ljubavnih parova je sprovela istraživanje kako bi saznali koji je to znak zodijaka koji najčešće vara svoje partnere.

Rezultati su pokazali da je apsolutni šampion u preljubi Strelac. Ovi rezultati su iznenadili mnoge poznavaoce horoskopa jer oni važe za veoma odane i lojalne ljude, pa je zaklljučak da se njihovo neverstvo dešava uglavnom kada su nezadovoljni vezom u kojoj se nalaze, odnosno nisu srećni sa osobom koja je trenutno njihov partner.

Foto: Shutterstock

Rezultati su pokazali da je apsolutni šampion u preljubi Strelac

Isto istraživanje je pokazalo da su Škorpije ubedljivo poslednji znak zodijaka koji će vas prevariti, ali samo zato što oni prvo ostave svog partnera kada upoznaju potencijalnu novu ljubav koju odmah žele da realizuju.

RAZLOG ZA PREVARU

Dakle, znamo da su Strelci veoma lojalni partneri, ali ako osete da ih partner ne poštuje ili zanemaruje, oni se okreću ka nekome ko će im posvtiti pažnju i ljubav koju zaslužuju. To je siguran put za preljubu.

SIGNALI PREVARE

Strelci ne važe za osobe koje su impulsivne svađalice i uvek su spremni na konstruktivnu raspravu, ali ako su počele da varaju svog partnera javlja se potreba da se svađaju i sukobljavaju zbog nebuloza. Često ulaze u rasprave koje ne vode nikuda, a to je samo posledica griže savesti koju oseća zbog svog neverstva.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija