• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.08.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 16. AVGUST: Ribe će dobiti neke nove poslovne prilike, a OVAJ ZNAK će premostiti neke prepreke!

pexels.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 16. AVGUST: Ribe će dobiti neke nove poslovne prilike, a OVAJ ZNAK će premostiti neke prepreke!

Podeli vest

Saznajte šta će vam zvezde danas doneti

OVAN


LJUBAV: Dobro slaganje sa osobama suprotnog pola na fizičkom nivou, ali mogući su veći problemi u komunikaciji. POSAO: Problemi sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Upala grla.



BIK


LJUBAV: Bićete izuzetno nervozni i skloni raspravljanju, zbog čega možete izazvati svađu bez razloga. POSAO: Mogući su problemi zbog kvara sredstava za rad. ZDRAVLJE: Povrede.

Foto: pexels.com

Bikove očekuju moguće povrede



BLIZANCI


LJUBAV: Danas ćete biti vrlo elokventni, ali i nagli u izjavama. Bolje se vodite poslovicom "ispeci, pa reci". POSAO: Impulsivno ćete trošiti novac, zbog čega kasnije možete zažaliti. ZDRAVLJE: Dobro.


RAK


LJUBAV: Ništa nećete moći da pokrenete, ali barem ćete imati vremena da napravite neki dobar plan. POSAO: U povoljnom ste periodu za započinjanje privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.


LAV


LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga iz kruga prijatelja. POSAO: Izvestan uspeh u vezi sa onim što se tiče administracije i logistike, i moguć novčani dobitak. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: pexels.com



DEVICA


LJUBAV: Nemojte previše očekivati od ovog dana kada je ljubav u pitanju. Svađe. POSAO: Mogući su problemi sa nadređenima ili potpuna promena posla, čak i karijere. ZDRAVLJE: Infekcije.



VAGA


LJUBAV: Moguća su neslaganja sa partnerom zbog nekih finansijskih problema. POSAO: Nastaviće se isti trend, uživaćete u manje stresnom danu bez posebnih dešavanja. ZDRAVLJE: Promenljivo.



ŠKORPION


LJUBAV: Nećete imati sreće i za to ćete moći samo sebe da krivite. Danas ćete biti baš prgavi. POSAO: Nemojte se zaduživati jer će to imati dugoročan negativan uticaj na vaše finansije. ZDRAVLJE: Kijavica.


STRELAC


LJUBAV: Tražite nešto trajno, a to nije lako naći, zbog čega ste nezadovoljni. POSAO: Danas biste lako mogli ostvariti ono što želite na planu karijere. Premostićete neke prepreke. ZDRAVLJE: Upale.

Foto: pexels.com



JARAC


LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko radi sa vama. POSAO: Bićete možda preduzimljiviji nego što nadređeni očekuju ili uopšte žele. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih organa.



VODOLIJA


LJUBAV: Moguće poznanstvo sa nekim ko će vam biti privlačan. POSAO: Bez posebnih događaja u ovoj sferi, ali imate osećaj da nemate perspektivu tu gde ste. ZDRAVLJE: Nesanica i nervna napetost.


RIBE


LJUBAV: Nestabilnost, verovatno će se partner svađati sa vama. POSAO: Dobićete neke prilike, a to je dobra vest za one koji traže posao. ZDRAVLJE: Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija