• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2022

08:05

LJUBAVNI HOROSKOP DO 27. AVGUSTA! Ovnovima poznanstvo sa nekim iz INOSTRANSTVA, Vage će privući STARIJA osoba, a evo koji znak je NEODOLJIV

Pixabay

Horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP DO 27. AVGUSTA! Ovnovima poznanstvo sa nekim iz INOSTRANSTVA, Vage će privući STARIJA osoba, a evo koji znak je NEODOLJIV

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, nalazi se uveliko u vatrenom Lavu gde donosi zanimljivu kombinaciju romantike i strasti. Ona najsnažnije deluje na Lavove, Strelčeve i Ovnove. Nije prijatna Škorpijama, Bikovima i Vodolijama

OVAN

Ostvarićete vrlo značajno poznanstvo u narednom periodu. Moguć je i ulazak u vezu sa osobom koja je ili stranog porekla ili živi u inostranstvu. Intrigiraće vas osobe koje su na neki način egzotične i sa kojima možete iskusiti nešto novo.

BIK

Vrlo povoljan period za ljubav je pred vama. Imaćete jednu vrlo značajnu priliku ili poznanstvo. Mogući je ulazak u ozbiljnu vezu, a ako ste već u jednoj, imaćete potrebu da se dublje obavežete.

Foto: Freepick

Horoskop

BLIZANCI

Bićete, pre svega, zainteresovani za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. S obzirom na to da ćete se osećati naročito stimulisano naredne nedelje, privlačiće vas osobe koje poseduju jak fizički magnetizam.

RAK

 Bićete mnogo zadovoljniji time kako izgleda vaš ljubavni život. Naredna nedelja će biti osvežavajuća zbog toga što će pružiti bar neke prilike za napredak u oblasti ljubavi. Za one koji su slobodni moguć je početak nove veze.

LAV

Naredna nedelja će biti uzbudljiva i puna dobrih prilika, kako za romansu, tako i za provod i uživanje u životu. Bićete dobro raspoloženi i veseli, što će privući dobre prilike. Takođe, vaši ljubavni apetiti će dodatno porasti.

Foto: Freepick

DEVICA

Imaćete sjajnu komunikaciju i dobro se slagati sa partnerom i bilo kim ko vam se dopada. U narednom periodu će vam biti i lako da se zaljubite, jer ćete imati kontakt sa nekim vrlo interesantnim i intelektualno kompatibilnim osobama.

VAGA

Vaš ljubavni život će biti stabilniji u narednom periodu. Ako ste sami, moguće je da vas privuče osoba dosta starija od vas ili će neko iz vaše prošlosti ponovo ući u vaš život. Naredna nedelja je i povoljan period za ulazak u dugoročnu vezu ili brak.

ŠKORPIJA

 Kao i prethodne nedelje, i naredne ćete biti neodoljivi. Zapravo, vrlo je moguće da budete još privlačniji, jer ćete biti naročito senzitivni i raspoloženi za ljubav. Svesno ili nesvesno ćete emitovati vibracije koje će privući ljubav u vaš život.

STRELAC

Nalazite se u sjajnom periodu za sve, pa i ljubav. Ako ste u vezi, uživaćete u harmoniji i biti entuzijastični u odnosu sa partnerom. Ako ste sami, vrlo lako ćete naći osobu koja vam je srodna i koja vam savršeno odgovara.

Foto: Freepick

JARAC

Mnogo bolje ste raspoloženi u ovom periodu, a to će biti slučaj i naredne nedelje. Bićete spremni za to da se emotivno otvorite prema drugima, što vam nije uvek lako da uradite. Ipak, vaš fokus neće biti, pre svega, na ljubavnom životu.

VODOLIJA

Moguće je da ćete planirati romantično putovanje ili ćete upoznati nekoga ko će vas privući na putovanju. Lako ćete se zainteresovati za svakoga ko je potekao iz donekle različite sredine u odnosu na vašu, a pogotovo za strance.

RIBE

Moguće je da će vas silno privući neko sa kim imate profesionalan odnos, a posebno oni koji rade za vas ili izvršavaju neku uslugu za vas. Ovo je verovatnije da se dogodi osobama ženskog pola, ali i muški pripadnici znaka se lako mogu zaljubiti.

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija