• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

21.08.2022

18:12

MARS U BLIZANCIMA ĆE TRAJATI 7 MESECI! Loša komunikacija, zablude, a numerolog Bojan savetuje da OVO IZBEGAVATE!

Horoskop

MARS U BLIZANCIMA ĆE TRAJATI 7 MESECI! Loša komunikacija, zablude, a numerolog Bojan savetuje da OVO IZBEGAVATE!

Podeli vest

Mars u Blizancima će imati i pozitivne i negativne uticaje, a numerolog Bojan Kljajić savetuje da izbegavate kupovine telefona, tehnike i potpisivanje važnih dokumenata

S obzirom da će u narednih sedam meseci 8-ca (Mars) biti u aspektu sa pametnom i inteligentnom 5-com (Blizanci), brojem kojim vlada planeta Merkur, numerolog i astrolog Bojan Kljajić otkriva kako će se to odraziti na nas u tom periodu:

- (8) je vatra i akcija. Ona nas pokreće, ona je naša kolektivna volja i energija, koja ukazuje na to kako se branimo i kako se borimo. Ovaj usijani broj vlada hrabrošću, sukobima, borbom, nagonom, ambicijom i seksualnošću. S obzirom da će u narednih sedam meseci 8-ca (Mars) biti u aspektu sa pametnom i inteligentnom 5-com (Blizanci), brojem kojim vlada planeta Merkur, broj koji se odnosi na komunikaciju, misli, ideje, našu kreativnost, hobi, različita interesovanja…

Budimo spremni za jedan nalet misli, reči, za pojačanu i intezivnu komunikaciju, umrežavanje i produktivnost. Dakle jedan period akcije i pomeranja sa mrtve tačke, pogotovo što se tiče posla, jer sa ovim aspektom radimo više poslova od jednom. Zato pripazite da svoju energiju trošite umereno ali kvalitetno.

8-ca u aspektu sa 5-com može nam pomoći da proširimo naša interesovanja, jer ćemo u ovom periodu biti voljni da isprobavamo nove stvari ali i da eksperimentišemo, kako poslovno tako i emotivno. Tokom narednih sedam meseci možemo osloboditi svoj um od preteranog razmišljanja (5) i da konačno sprovedemo svoje ideje u delo (8). Bićemo otvoreniji za nove perspektive, za učenje, za sticanje novih prijatelja i isprobavanje potpuno novih stvari.

8-ca sa 5-com je čisto pronalaženje inspiracije i buđenje unutrašnjeg deteta, i naš zadatak će biti da pokušamo u narednih sedam meseci da se ponovo povežemo sa našim unutrašnjim detetom. Da pokušamo da izrazimo našu kreativnost i radost kroz ples, pisanje, trčanje, pevanje, putovanje, smeh ili bilo koji drugi način koji za nas simbolizuje slobodu, strast i sreću.

Foto: Pixabay

planete

Najveći uticaj svega navedenog bi mogli da osete osobe rođene 08.05. 05.08. kodovi 854, 584, 358, 538 svi vi koji u datumu rođenja imate stepene 8-5 ili 5-8, naročito osobe sa 8-5 ili 5-8 kvadratima, sekstilima ili trigonima. Mada mislim da ćemo generalno svi osetiti ovaj period i da na svakog od nas može da utiče kako pozitivno tako i negativno.

Negativni uticaj na kolektivnom nivou može biti takav da će se blago rečeno voditi jedan medisjki (5) rat (8).

Širenje laži i dezinformacija. Problemi u saobraćaju prekršaji i plaćanje kazni, problemi u kući, na ulicama. Problemi oko ulaganja i kreditiranja. Mogući odlivi sa bankovnih računa, problemi sa dokumetima i administracijom. Problemi sa gasom i strujom. Jesen nam može biti pogotovo napetija i tenzičnija po pitanju nekih političkih stvari.

Pogotovo naglašavam period kada ćemo imati retrogradnog Merkura od 10.09. do 02.10.2022. period koji povećava napetost i šanse za sukobom i konfuzijujom. Očekuje nas veliki poremećaji telekomunikacionih i medijskih mreža (i za vreme retro Merkura ali i tokom oktobra i novembra meseca). Zastoji i kašnjena u saobraćaju, problemi sa tehnologijom i uređajima, rizične finansijske transakcije, loša komunikacija, zabune i zablude, rasejanost i konfuzija. Izbegavajte da u tom periodu kupujete telefon, automobil, tehniku, da pregovarate ili da potpisujete neke važne dokumente.

Sve u svemu, budite oprezni i promišljeni. Tri puta razmislite pa onda delajte. U svakom slučaju Iskoristite ovaj period da vaše ideje pretvorite u dela - navodi Bojan.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija