• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2022

08:12

LJUBAVNI HOROSKOP DO 3. SEPTEMBRA! Blizancima HAOS u komunikaciji, Vodolijama UZBUDLJIV događaj, a evo ko ima TAJNU SIMPATIJU

Shutterstock

Horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP DO 3. SEPTEMBRA! Blizancima HAOS u komunikaciji, Vodolijama UZBUDLJIV događaj, a evo ko ima TAJNU SIMPATIJU

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Lavu i donosi velike promene za Lavove, Strelčeve i Ovnove. Ovo je period u kojem treba da volimo svim screm, ali to i da pokažemo drugima

OVAN

Nakon vrlo povoljne nedelje, može se desiti da doživite razočaranje. Istina je da je vaš entuzijazam ogroman i da su zbog toga razočaranja intenzivnija. Najbolje je da pokušate da razumete situaciju pre nego što odreagujete.

BIK

Očekuje vas povoljan period za harmoničan i prijatan porodični život. Neće vam biti teško da ostanete kod kuće, iako obično vodite dinamičniji život. Zajednički život sa partnerom je ono što će vas najviše interesovati u ovom periodu.

Foto: Pixabay

Ljubavni horoskop

BLIZANCI

Poluistine, laži i loša komunikacija napraviće probleme u vašem ljubavnom životu. Veoma je bitno da ne verujete u glasine i da otvoreno razgovarate sa osobom s kojom ste u vezi o onome što vam smeta.

RAK

Bićete veoma u ljubavnom raspoloženju, ali moguć je nedostatak dobrih prilika. Ako ne bude dobrih prilika, vrlo je verovatno da ćete se zadovoljiti bilo čime što se nudi i upasti u neki odnos koji nije idealan za vas.

Foto: Shutterstock

LAV

Bićete čulni i zainteresovani za uživanje, za finu hranu i piće. Partner možda neće shvatiti šta vam je potrebno u ovom periodu, pa je najbolje da ne čekate da vam pročita misli, nego da jednostavno kažete šta želite.

DEVICA

Moguće je da ćete imati tajnu simpatiju koja s vremenom može prerasti u aferu. Osobe koje su oko vas biće vrlo prijemčive i reagovaće na vašu privlačnost, zbog čega vas očekuju uzbudljiva dešavanja, ali će sve biti i konfuzno i nedefinisano.

Foto: Shutterstock

VAGA

Nalazite se u divnom periodu za ljubav. Uz mnoštvo novih prilika, možda ćete razviti osećanja prema nekome iz kruga prijatelja. U svakom slučaju, vreme provedeno sa prijateljima i u većem društvu pokrenuće dešavanja u ovoj sferi.

ŠKORPIJA

Komuniciraćete sa nekim ko vam se dopada, ali nepotpuno. Zbog toga može doći do nesporazuma i problema u odnosu. Takođe, vaš sarkazam i tajnovitost mogu da izazovu sumnju u partneru i da naruše odnos.

STRELAC

Ako ste u vezi, partner će biti nervozan i svadljiv, što će dodati nove na već postojeće probleme. Prolazite kroz izazovan period i nedostatak harmonije i poverenja u odnosu može ozbiljno da naruši odnos i da dovede do razlaza.

Foto: Shutterstock

JARAC

Uglavnom ćete nastaviti da budete povučeni i dovoljni sami sebi. Ipak, može se desiti da neko od poznanika ili prijatelja pokaže interesovanje za vas i da vas to donekle prodrma. Šta će se dalje desiti zavisi od vaše dobre volje.

VODOLIJA

Sigurno ćete doživeti nešto uzbudljivo naredne nedelje. U stvari, to će biti nastavak onoga što je verovatno već počelo da se događa u prethodnom periodu. Bićete privlačni i biće više onih koji su zainteresovani da budu sa vama.

RIBE

Neće biti naročitih prilika u vašem ljubavnom životu. Moguće je da će vas zainteresovati neko ko živi daleko i s kim možete imati samo vezu na daljinu ili čisto platonsku vezu. Pošto nećete biti zainteresovani za nešto više, ovo će vam čak odgovarati.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija