• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 31. AVGUST! Škorpije POPULARNE na poslu, Rakovi raspoloženi za LJUBAV, a evo ko će imati administrativne PROBLEME

Freepik.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 31. AVGUST! Škorpije POPULARNE na poslu, Rakovi raspoloženi za LJUBAV, a evo ko će imati administrativne PROBLEME

Podeli vest

I dok se spremamo za početak retrogradnog Merkura, planete su nam pripremile uzbudljiva dešavanja. Strelčevi obnavljaju kontakt iz prošlosti, a Vage prijateljstvo pretvaraju u ljubav

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti ljubav sa nekim ko živi daleko. POSAO: Nemojte se zaduživati u ovom periodu, jer vam se finansijska situacija neće popraviti. ZDRAVLJE: Infekcija.

BIK

LJUBAV: U ličnom životu ćete se osećati srećno i blagosloveno. Imaćete svoj duševni mir jer će sve funkcionisati odlično. POSAO: Logistički i administrativni problemi. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste u svežoj ili problematičnoj vezi, moguć je razdor zbog nezadovoljstva. POSAO: Uspeh u sferi javnog nastupa i kreativnog izražavanja. Povratiće vam se entuzijazam. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: pexels.com

RAK

LJUBAV: Bićete posebno raspoloženi za ljubav, zbog čega ćete i imati sreće. POSAO: Moguće je da ćete danas imati problema sa nekim osobama na položaju autoriteta. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV

LJUBAV: Moguć je fizički kontakt sa izabranom osobom, a ako tražite ljubav, sigurno ćete je naći. POSAO: Povoljna finansijska situacija. Ipak nemojte preterivati sa trošenjem. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da će se za vas zainteresovati neko za koga ćete zaključiti da je suviše iracionalna osoba. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru ponudu u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Alergije.

Foto: pexels.com

VAGA

LJUBAV: Doživećete romansu sa nekim ko vam je prijatelj. Sreća i zadovoljstvo u ovoj sferi. POSAO: Moguće je da ćete doživeti manji napredak na planu finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete vrlo primećeni, zbog čega ćete imati i više ponuda za ljubav nego inače. POSAO: Uspešan javni nastup i uopšte popularnost. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da ćete obnoviti vezu sa nekim iz prošlosti ili je započeti sa nekim ko je dosta stariji. POSAO: Uslediće stagnacija uprkos vašem entuzijazmu. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC

LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Trudićete se da ono što se od vas očekuje odradite korektno. Zanemarite loše okolnosti. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: Freepik.com

VODOLIJA

LJUBAV: Nezadovoljni ste jer nemate mnogo prilike da se posvetite ljubavnom životu. POSAO: Trenutno nemate prilike da se pokažete u najboljem svetlu. ZDRAVLJE: Problem sa pritiskom.

RIBE

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga s kim radite ili imate poslovni kontakt. POSAO: Moguće pozitivne promene u vezi s poslom ako se bavite umetnošću i lepotom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija