• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.09.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 10. SEPTEMBAR: Blizanci će ići na poslovni put, a OVAJ ZNAK očekuje manjak energije!

pexels.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 10. SEPTEMBAR: Blizanci će ići na poslovni put, a OVAJ ZNAK očekuje manjak energije!

Podeli vest

Danas počinje retrogradni Merkur, pa tako saznajte kakvi vam izazovi predstoje

OVAN

LJUBAV: Moguć je razdor u odnosu zbog nekih razlika u stavovima. POSAO: Očekivani uspeh se neće desiti zbog nekih loših okolnosti ili čak grešaka pri radu. ZDRAVLJE: Prehlada.

BIK

LJUBAV: Fizički kontakt sa izabranom osobom, ali i problemi u odnosu zbog nervoze i oštrih reči. POSAO: Posao će ići sporo ili ćete doživeti blokadu. ZDRAVLJE: Infekcija.

Foto: pexels.com

Bikovima će posao ići sporo

BLIZANCI

LJUBAV: Vama je potreban neko ko će deliti vašu strast prema avanturi i neće vas sputavati. POSAO: Moguć je službeni put koji će biti unosan ali naporan. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Naredni dani će biti srećni kada je ljubav u pitanju. POSAO: Ušli ste u period nestabilnosti u profesionalnom životu. Mogući su neprijatni događaji. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Bićete neraspoloženi i frustrirani jer nećete imati prilike da uživate. POSAO: Zdravstveni problemi bi mogli da vas spreče da date sve od sebe na poslu. ZDRAVLJE: Prehlada.

DEVICA

LJUBAV: Bićete vrlo emotivni i zainteresovani, što će biti magnetski privlačno svima. POSAO: Manjak energije i gubitak entuzijazma će vam napraviti probleme. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Foto: pexels.com

VAGA

LJUBAV: Moguć je sukob na relaciji partner-prijatelji ili promena u odnosu zbog mešanja ljubavi i prijateljstva. POSAO: Čuvajte se impulsivnih ulaganja. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da ćete biti u društvu privlačnih osoba. POSAO: Ne prihvatate "ne" kao odgovor, što je nekada dobro, ali ume da bude i loše. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.

STRELAC

LJUBAV: Nemojte očekivati da vam se desi nešto pozitivno u ljubavnom životu. POSAO: Imaćete sreće na poslu i sa ljudima sa kojima radite. Dobar period za kreativce. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.

JARAC

LJUBAV: Vrlo bitno vreme za vaš ljubavni život, moguća su krupna dešavanja, ulazak u vezu. POSAO: Brinućete o poslovnoj budućnosti zbog nekih propalih planova. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

Foto: pexels.com

VODOLIJA

LJUBAV: Nećete pridati dovoljno značaja partnerovim željama. POSAO: Moguće je da dobijete manju sumu novca ili ideju da popravite svoje finansije. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RIBE

LJUBAV: Emotivna bliskost sa izabranom osobom i stabilnost u odnosu. POSAO: Dobit od partnerskog posla ili lako postizanje dogovora sa bilo kim. ZDRAVLJE: Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija