• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.09.2022

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 19. SEPTEMBRA! Ovnovima sledi PUTOVANJE, Bikovi nalaze LJUBAVNIKE, a tek Rakovi...

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 19. SEPTEMBRA! Ovnovima sledi PUTOVANJE, Bikovi nalaze LJUBAVNIKE, a tek Rakovi...

Podeli vest

Nakon punog Meseca u Ribama, koji je snažno delovao na Blizance, Strelčeve i Ribe, početak nedelje donosi nam astro period u kojem ćemo biti emotivno osetljivi. Retrogradni Merkur gazi do 2.oktobra, što znači da treba da vodimo računa šta potpisujemo. Komunikacija će biti otežana, a bićemo svedoci pregovora koji će se prolongirati, jer je mnogo planeta retrogradno

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

Ovan

Početkom nedelje osećaćete se dosadno i nesrećno, preporučuje se da kontrolišete svoj način govora, jer može uticati na vaš porodični život.Takođe vam se savetuje da kontrolišete svoju aroganciju na poslu, vaša arogancija bi mogla da dovede do gubitaka u poslu.

Organizovaćete putovanje u inostranstvo radi posla ili u slobodno vreme.

Sporovi sa partnerom će se rešiti, što može poboljšati porodični sklad.

Bik

Početkom nedelje bićete u kućnoj harmoniji, koja će vam pomoći da budete mudri u poslu. Najverovatnije ćete raditi bolje, a očekivaćete i neke nagrade u smislu unapređenja. 
Sredinom nedelje negativan mesec će vam dosađivati, osećaćete neku nesreću oko sebe. Očekuje vas neka vrsta borbe na poslu, pa stvari neće ići na vašu ruku. 
Poslednjih dana u nedelji bićete blagosloveni pozitivnim mesecom, koji će vam doneti neku unutrašnju moć.

Samci će najverovatnije pronaći svog ljubavnika, dok će oni u vezi, maksimalno uživati.

Blizanci

Početak nedelje donosi sreću i rešavanje zdravstvenih problema u vezi sa roditeljima. Takođe ćete imati kontrolu nad poslovnim rivalima.
Sredinom nedelje, vaše znanje će vam pomoći na svakom frontu. Očekuje vas poboljšanje na poslu, kao i novo partnerstvo sa svojim bliskim prijateljem.

Vaš emocionalni odnos sa supružnikom ili partnerom će se unaprediti, što može poboljšati harmoniju u porodici.

Poslednja dva dana u nedelji neće biti baš najsjajnija. Suočićete se sa nekim zdravstvenim problemima, a samopouzdanje će vam biti nisko. Bićete žrtva zavere, pa vam se savetuje da pazite na protivnike i poslovne rivale.

Zaljubljenim ptičicama se savetuje da zadrže strpljenje i izbegavaju stvaranje bespotrebnih rasprava, jer mogu izazvati raskid.

Rak

Imaćete potrebu da se osamite i analizirate sebe, ali ćete i doći do željenih odgovora. Nakon samoanalize, postaćete sigurni i uživaćete u svakom trenutku sa članovima porodice

Parovi će uživati u svojim srećnim trenucima i ceniti jedno drugo još više. Otkrićete greške u odnosu sa supružnikom, može se poboljšati uzajamno poštovanje između bračnih parova, što može izgraditi čvrst temelj u porodičnom životu. U okviru partnerstva, mnogi sporovi su pred rešavanjem.

Oni koji traže posao, verovatno će dobiti lepe vesti.

Poslednjih dana u nedelji se savetuje da sledite svoju intuiciju vezano za posao. 

Ukoliko nemate partnera, moguće je da će vas prijatelji upoznati s nekim.

Foto: Pexels

rak

Lav

Početkom nedelje, mesec će biti negativan. Osetićete nezadovoljstvo na svom radnom mestu. Pokušaćete da izvršite zadatke u žurbi i obaveze ćete doživljavati kao teret. Vaša operativna efikasnost će biti blokirana, što može uticati na vašu dnevnu rutinu. Savetuje se da budete strpljivi.

Ukoliko ste planirali neka ulaganja u poslovanje, bolje je da to odložite. 

Sredinom nedelje, mesec će vas naterati da budete kreativni. Iskoristićete svoje kreativne veštine na poslu, imaćete nove ideje, što će poboljšati vašu reputaciju u okruženju. Savetuje se da ne preterujete s poslom, jer bi to moglo izazvati stres i anksioznost.

Samci će verovatno naći srodnu dušu, a oni koji su već u vezi, planiraće venčanje.

Poslednjih dana pokušaćete da izmirite svoje obaveze. Ukoliko vam neko duguje novac, dobićete ga nazad.

Devica

Početkom nedelje, pozitivan mesec će učiniti da budete energični, što može izazvati entuzijazam. Imovinski sporovi sa braćom i sestrama se rešavaju.

Ukoliko ste u potrazi za novim poslom, dobićete baš onaj koji ste priželjkivali.

Uživaćete u svom porodičnom životu, ali samo ako budeteizbegavali aroganciju i ego sa supružnikom.

Poslednjih nekoliko dana, bićete zauzeti "dečjim problemima". Možda ćete planirati studije za decu, dok parovi koji još uvek nisu roditelji, mogu dobiti lepe vesti na tom polju.

Vaga

Na početku nedelje bićete srećni i smireni i učtivi prema ljudima koji vas okružuju. Moći ćete da rešite mnoge probleme uz pomoć svojih komunikacijskih veština. Postojaće ravnoteža između zarade i rashoda, što bi moglo povećati vašu uštedu.Savetuje vam se da kontrolišete svoju aroganciju i oštre reči da biste sačuvali svoju kućnu harmoniju.

Sredinom nedelje, bićete veoma zauzeti na poslu. Zadatke ćete izvršavati dobro i na vreme, što će povećati vaše samopouzdanje.

Planiraćete da renovirate svoju kuću ili radno mesto gde se koristi vaša kreativnost.

Poslednjih par dana, mesec je negativan, osetićete stres i bežaćete od odgovornosti. Negativne misli će uzrokovati da budete nervozni. Neka vrsta zastrašivanja će vas uznemiriti. Savetuje vam se da se povežete sa pozitivnim ljudima oko sebe. Pokušajte da ignorišete sve što bi moglo da vas zbuni.

Samci će naći dobrog partnera, a ljubavne ptičice će uživati u sastancima.

Foto: Pixabay

ljubav

Škorpija

Početkom nedelje vas očekuje dobro raspoloženje. Spolja ćete se suočiti sa nekim pritiskom na poslu, ali vaše unutrašnje čulo može vam pomoći da kontrolišete sve. Uživaćete u svakom trenutku na poslu i u kući. Postoji mogućnost za nove izvore novčane dobiti, što bi moglo povećati vašu štednju.

Razumevanje sa supružnikom će se možda poboljšati, što bi moglo održati harmoniju u porodičnom životu.
Sredinom nedelje ćete biti zauzeti osnovnim obrazovanjem dece, porodičnim događajima ili društvenim okupljanjima. Moći ćete da kontrolišete svoje troškove, što bi moglo povećati vašu uštedu. Vaše investicije vam nude dobre dobitke. 

Poslednjih par dana će biti divni. Svaka važna osoba će vam pomoći da unapredite svoj posao.

Poboljšavaju se emocionalni odnosi i harmonija u porodici. 

Strelac

Početkom nedelje ćete osećaćati dosadu i iznerviranost. Verovatno ćete se suočiti sa zdravstvenim problemima. Bićete žrtva nesanice, zbog čega možete biti razdražljivi. Vaša arogancija će uticati na vaš lični život, kućni sklad i društveni život.Savetuje vam se da kontrolišete svoju narav, a onima u vezi da izbegavaju diskusije o besmislenim temama, inače može doći do raskida.

Sredinom nedelje, osetićete sreću i duševni mir, možete očekivati i bolje zdravlje. Efikasno ćete raditi u svom poslovnom životu, a vaši podređeni će dobro sarađivati sa vama.

Poslednjih nekoliko dana ćete biti zauzeti porodicom i prijateljima, planiraćete da odete na neko omiljeno mesto.

Izbegavajte svađe sa partnerom i možete očekivati da ćete čuti odlične vesti.

Jarac

Početak nedelje donosi dobre vesti. Poslovno ćete doći do izražaja, što će nadređeni nagraditi nekom premijom.

Međutim, sredina nedelje ne obećava. Osećaćete dosadu, otkrićete neke skrivene, poslovne neprijatelje koji bi mogli da vas povrede.

Budite oprezni u svom načinu govora. Ući ćete u rasprave sa supružnikom, što bi moglo uticati na vaš kućni sklad.

Takođe vam se savetuje da izbegavate ulaganja u rizična sredstva. Ne pozajmljujte novac i ne sedajte za volan.

Poslednjih nekoliko dana u nedelji će stvari biti pod kontrolom. Osetićete bolje zdravlje, vitalnost i unutrašnju snagu, a verovatno ćete praviti dobre planove za rast vašeg porodičnog biznisa. Ipak, budite oprezni pri potpisivanju bilo kojih ugovora, savetuje vam se da rigorozno proverite dokumenta, pre nego što stavite potpis.

Foto: Pixabay

jarac

Vodolija

Početak sedmice će uzrokovati da budete zauzeti na poslu. ali šefovi to baš i neće primetiti. 

Ipak, sredinom nedelje ćete imati priliv novca, zbog čega ćete planirati renoviranje kuće. Vaš šef će biti srećan, i sarađivaće s vama. Očekujete da ćete biti ohrabreni unapređenjem i podsticajima. 

Poslednjih dana u nedelji, vaš mesec je negativan. Osećaćete se nezdravo. nećete biti spremni da uživate u svom poslu i porodičnom životu. Nećete moći da ispunite datu odgovornost, što će uzrokovati da budete nestrpljivi i nervozni, kritikovaćete sebe. stoga se čuvajte od vaših protivnika i rivala.

Ribe

Početkom nedelje vas očekuje potencijalno poslovno putovanje, rešavanje porodičnih obaveza, a naročito sa braćom i sestrama.

Sredina nedelje vam donosi samopouzdanje, koje će vam pomoći da donesete teške odluke na poslu. 

Poslednjih par dana će biti pozitivni. Naplatićete dug, što će poboljšati vaše finansije, a možda va, sledi i neko nasledstvo.Doći će do izvesnog poboljšanja u odnosima sa voljenima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija