• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2022

12:00

LJUBAVNI HOROSKOP DO 24. SEPTEMBRA! Blizanci ne žele OBAVEZE, Vagama NOVA LJUBAV, a evo koji znak mora još da SAČEKA

Shutterstock

Horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP DO 24. SEPTEMBRA! Blizanci ne žele OBAVEZE, Vagama NOVA LJUBAV, a evo koji znak mora još da SAČEKA

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, nalazi se trenutno u Devici, gde pažljivo kalkuliše svaki potez, tako da se nalazimo u periodu kada su i emotivni odnosi proračunati. Međutim, retrogradni Merkur pojedinim znakovima doneće i pozive iz prošlosti

OVAN

Biće prilika za flert i komunikaciju sa nekim ko vam se dopada, možda i sa više različitih osoba koje simpatišete. Posebno će vas privlačiti avanturistične osobe, obrazovane i one koje imaju neke veze sa inostranstvom.


BIK

Bićete razdragani i raspoloženi za ljubav, ali moguće je da neće biti nikoga ko će pozitivno odgovoriti na vaš entuzijazam. Svi oko vas će biti u nekim problemima, koji će ih potpuno okupirati i ostaviti vrlo malo prostora za uživanje u ljubavi.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop


BLIZANCI

Bićete vrlo društveni ali nezainteresovani za obavezivanje. Nećete biti raspoloženi da ispunjavate bilo čija očekivanja, pogotovo ne emotivna. Zbog toga ste ove nedelje vrlo loš kandidat za stabilnu ili trajnu ljubavnu vezu, ali dobar za sve kratkotrajne avanture.


RAK

Štošta se dešava u vašem ljubavnom životu, ali ništa što vi želite. Zbog toga imate utisak da ste potpuno blokirani u ovoj sferi i da nikada nećete biti srećni u ljubavi. Grešite, jer ovo je samo nepovoljna faza kroz koju prolazite i koja ima svoj početak i kraj.

Foto: Shutterstock


LAV

Neće biti prilika ili raspoloženja za ljubav u prvoj polovini nedelje, a ako se nešto i pojavi, to će biti simpatije osobe koju ne doživljavate kao dobru priliku za vas. Zato će druga polovina nedelje doneti neke vrlo privlačne prilike.


DEVICA

 Biće dosta ponuda i pogleda punih divljenja usmerenih ka vama, ali vi nećete biti u u emotivnom raspoloženju koje bi dozvolilo da se nešto lepo ili romantično razvije. Moguće su neke kratkotrajne avanture, ali ne i nešto značajnije.


VAGA

 Neće biti prilika za novu ljubav, ali ako ste već u vezi, pogotovo dužoj, možete očekivati harmoniju i neke okolnosti koje će vas još više zbližiti sa izabranom osobom. Ako ste sami, vaš status se neće promeniti naredne nedelje.

Foto: Shutterstock


ŠKORPIJA

Vaš ljubavni život će biti nestabilan ali uzbudljiv. Moguće je da ćete upoznati neku novu osobu koja će biti interesantna ali neuhvatljiva. Ako ste već u vezi, okolnosti bi mogle da vas na neko vreme razdvoje od partnera.


STRELAC

Bićete pomalo frustrirani jer ćete se osećati lepo i želeti da doživite nešto posebno, dok će sve prilike koje se nude biti nezanimljive. Želećete da neko nov uđe u vaš život, ali na to ćete morati da čekate.

Foto: Shutterstock


JARAC

Nećete imati sreće u ljubavi u prvim danima naredne nedelje, ali to vas neće previše pogađati jer vam u ovom periodu prija samoća. Opterećuju vas emotivna očekivanja drugih, tako da će vam odgovarati to što vas svi zaobilaze.


VODOLIJA

Osećaćete se donekle blokirano i preokupirano životnim problemima. To će vas sprečiti da se bavite svojim ljubavnim životom. Ako ste već u vezi, biće vam potrebna podrška, razumevanje i partnerovo dobro raspoloženje da vas izvuče iz negativne faze.


RIBE

Privlačiće vas osobe koje su stranog porekla. Veza na daljinu je isto nešto što će vam delovati privlačno. Najlakše ćete naći priliku za romansu ako budete putovali ili se povezali sa osobama koje žive dalje od vas, u nekoj drugoj zemlji ili barem u drugom gradu.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija