• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.09.2022

17:22

NAJČEŠĆE SE RAZVODE! Ovi horoskopski znaci lako odustaju od pomirenja sa partnerom!

Shutterstock

Horoskop

NAJČEŠĆE SE RAZVODE! Ovi horoskopski znaci lako odustaju od pomirenja sa partnerom!

Podeli vest

Postoje ljudi kojima astrologija nalaže najviše razvoda i raskida, a u kojima će oni biti glavni krivci

Mnogi od nas nisu svesni svojih mana, koje jednom moraju da isplivaju na površinu, a često mogu da budu i razlog neuspelih ljubavi. Evo o kojim znacima je reč:

Ovan

Ovnovi nikada nisu u potpunosti posvećeni jer obožavaju da skitaju. Ne drži ih mesto, uvek su u pokretu i to najčešće smeta njihovim partnerima. Kada je veza ozbiljna, često se dešavaju konflikti. Tokom rasprave, Ovan želi borbu, a to je jedan od glavnih razloga što im predstoji najviše razlaza sa ljudima.

Foto: Shutterstock

Tokom rasprave, Ovan želi borbu

Bik

Jedna od najvećih mana Bikova jeste da što će se pre zaljubiti u materijalno, nego u određenu osobu. Bikovi su odani, ali tvrdoglavi, zbog čega mogu dosta vremena da provedu ljuti. Često od partnera mogu da čuju da ih to odbija, a samim tim, desi se i raskid ili razvod. Deluju previše negativno, iako je to daleko od istine.

Foto: Shutterstock

Devica

Ne možete da budete zadovoljni. Imate problem sa svime i uvek se fokusirate na ono što je negativno, bez obzira koliko te stvari mogu biti beznačajne. Stalno kukate kako su stvari mogle da budu bolje, a samim tim partner oseća da sa vama ne postoji pozitivnost. To je ono zbog čega odustaju od veze sa vama.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija